18 Ιαν 2016

Για 11η χρονιά η Μύκονος εμπιστεύεται την προβολή της στην MTC GROUP

Ο πρόεδρος της MTC GROUP Νότης Μαρτάκης
Ο Δήμος Μυκόνου αποφάσισε τη συμμετοχή του στις τουριστικές εκθέσεις ΒΙΤ, Μιλάνο ΙΤΒ, Βερολίνο και ΜΙΤΤ, Μόσχα μέσω.........
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και την προβολή του νησιού στα διεθνή μέσα ενημέρωση.ς με διαφημιστικό spot.

Ο Δήμος θεώρησε απαραίτητη τη συμμετοχή του σε εκθέσεις του εσωτερικού και εξωτερικού που συμμετέχει τουλάχιστον η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Παράλληλα, έκρινε ότι υπάρχει η αναγκαιότητα της προβολής, καθώς και της δημιουργίας ενός κατάλληλου σχήματος για την υποστήριξη του Δήμου σε ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Τύπου που θα λαμβάνουν υπόψη την προσέλκυση των διαμορφωτών της κοινής γνώμης με άμεση αποτελεσματικότητα. 

Το προαναφερθέν συνολικό αντικείμενο του Έργου, συνίσταται σε τρία σκέλη: 
-Την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης της συμμετοχής του Δήμου Μυκόνου στις εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού και την εκπροσώπηση σε αυτές. 
-Την παροχή υπηρεσιών Ενημέρωσης Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, στόχος της οποίας θα είναι η παρακολούθηση των τάσεων του τουρισμού παγκοσμίως με την αντίστοιχη καταγραφή της θέσης της Μυκόνου. 
-Άλλες ενέργειες προβολής – διαδικτυακή προβολή. 
Το έργο ανετέθη στην MTC Group

Ο πρόεδρος της MTC GROUP Νότης Μαρτάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία μας η επιλογή της από ένα προορισμό για 11η χρονιά. Αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε τουριστικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Η Μύκονος ήταν και παραμένει ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς. Να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των τουριστών. Και μέχρι στιγμής, τα προγνωστικά είναι ότι και εφέτος θα το κερδίσουμε».
MTC Group Consulting
Kostas Skagias 
Representative Mykonos Cyclades Tourism Promotion of the Municipality of Mykonos
E-mail:
info@mykonosexperience.com

Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...