13 Απρ 2016

Συγχαρητήρια Γ. Λεονταρίτη στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ για την πρόκρισή στον τελικό

Συγχαρητήρια δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ΄του Α.Ο ΘΗΡΑΣ για την πρόκρισή της στον τελικό της Α1 Εθνικής κατηγορίας........
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο ΘΗΡΑΣ για την πρόκρισή τους στον τελικό του FINAL 4 του Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Όπως τονίζει ο κ. Λεονταρίτης : «Για δεύτερη συνεχή χρονιά εξακολουθείτε να γράφετε ιστορία στο Ελληνικό βόλεϊ. Η ψυχή και η καρδιά και φυσικά το ταλέντο που δείξατε, σας οδήγησαν πανάξια στην κορυφή. «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», η κορυφαία διάκρισή σας επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η επένδυση στον αθλητισμό αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή μας, προβάλλοντας την περιφέρεια ως μια ζωντανή και δημιουργική κοινωνία. Μας κάνατε υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συγκίνηση που μας προσφέρατε. Ένα βήμα, πριν από τον τελικό θρίαμβο, το σύνολο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι δίπλα σας. Καλή επιτυχία στον τελικό ».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...