4 Απρ 2016

Στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016 η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

SIAL 2016, Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, 16-20 Οκτωβρίου 2016
Πρόσκληση συμμετοχής
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων,.......
πρόκειται να συμμετέχει στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016, που θα πραγματοποιηθεί 16-20 Οκτωβρίου 2016 στο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte στη Γαλλία.
Η Περιφέρεια συμμετέχει στην μεγαλύτερη Διεθνή Εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών του 2016 σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προσδοκώντας την εξωστρέφεια των πιστοποιημένων προϊόντων της. Η συγκεκριμένη Έκθεση έχει υψηλή επισκεψιμότητα, προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Δίνει την ευκαιρία πρόσβασης στη Γαλλική, την Ευρωπαϊκή, αλλά και τη Διεθνή αγορά και συμβάλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών και στην στήριξη της αναγνωρισιμότητας των πιστοποιημένων προϊόντων.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν πιστοποιημένα ΠΟΠ ή/και ΠΓΕ ή με έγκριση H.A.C.C.P. ή ISO αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7088)

Λόγω των περιορισμένων θέσεων που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν σε πρώτη φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν.

Διευκρινίζεται πως μετά τις 15/4/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή. 

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...