7 Φεβ 2016

Σε πορεία ανόδου οι αθλητές του Α.Ο Μυκόνου πριν από το πανελλήνιο κλειστού

Βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων.......
Aνεβασμένη η Ιωακειμίδου μια εβδομάδα πριν από το πανελλήνιο
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Ιωακειμίδου μια εβδομάδα πριν από το πανελλήνιο κλειστού. Η Εμμανουέλα βελτίωσε τις επιδόσεις της στα εμπόδια και στο μήκος ενώ πήρε μέρος και στη σφαίρα και στο ύψος. Στα εμπόδια σημείωσε 9.38 (είχε πετύχει πριν από λίγες ημέρες 9.55) και στο μήκος 5.14 (προηγούμενη επίδοση της τα 4.97). 
Στο ύψος πέρασε άνετα το 1.50, ενώ στη σφαίρα έμεινε στα 10.89. Φυσικά οι επιδόσεις της στα τρία αγωνίσματα, δηλαδή στα εμπόδια, στο ύψος και στη σφαίρα είναι νέα ρεκόρ συλλόγου. Μάλιστα η Έμμη γίνεται η πρώτη αθλήτρια του ΑΟ Μυκόνου που περνάει τα 5 μέτρα στο μήκος. 
Στην άτυπη «κόντρα» της με την συναθλήτρια της Μαίρη Παντερμαλή για το ποια κατέχει τα περισσότερα ρεκόρ συλλόγου το σκορ γίνεται 3-1. Την επόμενη εβδομάδα οι δύο αθλήτριες θα συναντηθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού, στο ΣΕΦ.

Θετική η επανεμφάνιση της Αρμάου
Το γεγονός και μόνο ότι η Αρμάου επανεμφανίζεται σε αγώνες είναι θετικό. Η Φραγκίσκα αγωνίστηκε στα εμπόδια, στη σφαίρα και στο μήκος. Στα εμπόδια σημείωσε 10.74 (ατομικό ρεκόρ), στη σφαίρα 9.56 (ατομικό ρεκόρ με 4κιλη) και στο μήκος 4.21. 
Η Φραγκίσκα εάν δείξει συνέπεια το επόμενο τετράμηνο θα βρεθεί πολύ ψηλά στην τελική κατάταξη του επτάθλου νεανίδων.

Σταθερός ο Αμπντούλ
Περίμενε κάτι παραπάνω σε αυτούς τους αγώνες ο Μωχάμεντ Αμπντούλ αλλά αυτό δεν ήρθε. Παρόλα αυτά πέτυχε 7.21 στα 60 μέτρα (έχει ατομικό 7.12) και 16.62 (έχει ατομικό 16.48). Ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά οι επιδόσεις του δείχνουν αξιοσημείωτη σταθερότητα και είναι βέβαιο ότι σε προσεχείς αγώνες θα έρθει και η επίδοση που ο ίδιος επιθυμεί. 
Ο Μωχάμεντ θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού καθώς δεν έχει αποκτήσει – ακόμα – την ελληνική υπηκοότητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...