12 Φεβ 2016

Προσφορά ζωής από τους αγρότες και την ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ προς τη μικρή κοινωνία της Νάξου

Η 3η έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας «η Φωνή της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ» είναι γεγονός. Σήμερα δόθηκε στη κυκλοφορία με βασικό θέμα την πρόταση ζωής .........
που καταθέτουν οι αγρότες και η ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ προς τη μικρή κοινωνία της Νάξου. Κι αυτό γιατί αναλαμβάνουν το κόστος σε πρώτη φάση για τη λειτουργία επιτέλους της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με την επικείμενη πρόσληψη της Ναξιώτισσας γιατρού (νεφρολόγου) κος Κατσούρη. 

Και παράλληλα την κάλυψη αναγκών για τα αναλώσιμα. Κίνηση που έρχεται από πρωτοβουλία των μελών του ΔΣ της «Ένωσης» με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του νησιού.. Να σημειώσουμε εδώ ότι με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν τουλάχιστον 30 νεφροπαθείς από Νάξο - Μικρές Κυκλάδες αλλά και Πάρο αναγκάζονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα είτε να μετακινούνται στη Σύρο είτε να ζουν εκεί για μεγάλο μέρος του χρόνου..

Επίσης στο φύλο που κυκλοφορεί, μαθαίνουμε τι είδαν οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ- ΑΕΣ ΑΕ στην Agrotica 2016, δίνονται πληροφορίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Αποκριών και βέβαια γίνεται παρουσίαση των απεργιακών κινητοποιήσεων από τους Αγρότες τον Ιανουάριο (20 και 25 Ιανουαρίου). Και τέλος έχουμε συμβουλές για τους αγρότες και μία πρώτη παρουσίαση της Aloe Vera Νάξου ενός ξεχωριστού προϊόντος του νησιού που με το «καλημέρα» έχει κερδίσει την εκτίμηση των ειδικών σε θέματα φαρμακευτικών προϊόντων.

Θα βρείτε την εφημερίδα στα σημεία πώλησης προϊόντων της ΕΑΣ ΑΕΣ ΑΕ και διατίθεται δωρεάν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...