3 Φεβ 2016

ΥΠΕΣ προς ΟΤΑ: Καταθέστε τα οικονομικά στοιχεία όλων τον ΝΠΙΔ που εποπτεύετε – Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχορήγηση σας (Εγκύκλιοι)

Έως τις 29 Φεβρουαρίου καλεί να υποβάλουν τα οικονομικά στοιχεία του Δ΄ τριμήνου του 2015, για όλα τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) που εποπτεύουν καλεί Δήμους..... και Περιφέρειες με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο της, που κοινοποιείται στο υπουργείο Εσωτερικών, η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ).

Παράλληλα, με άλλη, επίσης εξαιρετικά επείγουσα, εγκύκλιο του το ΥΠΕΣΔΑ κάνει γνωστό, ότι «από 1η Φεβρουαρίου θα αναρτά κάθε μήνα τη λίστα με τα ΝΠΙΔ των ΟΤΑ που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης (ΜΦΓΚ) που δημοσιεύει η ΕΛΣΤΑΤ και που έχουν ενσωματώσει τα οικονομικά τους στοιχεία στις βάσεις δεδομένων του ΥΠΕΣΔΑ». 
 
Σημειώνει, δε, ότι «η συγκεκριμένη κατάσταση επέχει θέση βεβαίωσης με την οποία πιστοποιείται η ενσωμάτωση των οικονομικών τους στοιχείων στις βάσεις δεδομένων και αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό προκειμένου οι ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και τα Νομικά τους Πρόσωπα, να επιχορηγηθούν ή να χρηματοδοτηθούν από φορείς της γενικής κυβέρνησης».
Ολόκληρες οι  εγκύκλιοι

 
 
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...