17 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

"Συναισθηματικές αναταράξεις"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια σου, πέρα όμως από τις συνήθεις καθημερινές υποχρεώσεις ενδέχεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα περιστατικά, που θα κληθείς να διαχειριστείς κάτω από πίεση. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας τονίζει τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου κι ίσως επισκεφθείς έναν σχετικό χώρο.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, είναι πιθανόν να αναστατωθείς από κάποια περιστατικά, πιθανότατα όμως πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό» ή για υπερβολικές ανησυχίες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ξεκίνα την αναζήτηση σου από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό ή καλλιτεχνικό περιεχόμενο και είναι βέβαιο ότι το πρακτικό σου πνεύμα θα συμβάλει ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Ωστόσο πρόσεξε μήπως κάποιοι «ξύπνιοι» εκμεταλλευτούν την καλή σου προαίρεση και σε παραπλανήσουν. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, οπότε κράτα τις επιφυλάξεις σου.

Ερωτικά
Αν και με τον Άρη στον Σκορπιό είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, η τύχη δουλεύει για σένα κι αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που θέλεις, μην ανησυχείς αφού... κοντοζυγώνει! Από την πλευρά σου φρόντισε μόνον να κάνεις ακόμα πιο θελκτική την παρουσία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, αλλά ακόμη κι αν μπεις σε απρόβλεπτα έξοδα, τελικά ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα» του, οπότε αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία. Εκεί όμως που χρειάζεται να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή είναι στον επαγγελματικό τομέα, όπου είτε κάποιος/α σε... κοροϊδεύει, είτε εσύ βάζεις στόχους που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Ερωτικά
Τα καλύτερα για σένα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού αλλά ακόμη κι αν είσαι «καθηλωμένος/η» στην καθημερινότητα σου, μια ευχάριστη είδηση ή ένα κοπλιμέντο με... αξία, είναι βέβαιο ότι θα σου φτιάξει την διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα συμβούν πολλά που θα χρειαστούν την επιμέλεια σου. Καλό είναι βέβαια να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από άτομα που ποντάροντας στην καλοσύνη σου λένε ότι έχουν την ανάγκη σου αλλά στην πραγματικότητα είναι... μια χαρά! Πρόσεξε ακόμη μήπως πέσεις θύμα της αφηρημάδας σου και χάσεις κάτι σημαντικό.

Ερωτικά
Σήμερα η συναισθηματική σου αστάθεια θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμη, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε καταλαβαίνει και να μπορεί να αξιολογήσει το πότε... αξίζει να σου δώσει κανείς σημασία και πότε όχι!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να μην συνάψεις κάποια συμφωνία οικονομικού περιεχομένου, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσει, ενώ στην χειρότερη μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης. Ακόμη κράτα τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού δεν θα υλοποιηθούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η σεξουαλικότητα σου μπορεί να «απογειωθεί» με την βοήθεια της φαντασίας σου, ίσως μάλιστα εκπληρώσεις και μια σπάνια επιθυμία σου. Όλα αυτά όμως δεν... συνιστούν απαραίτητα κάποια σχέση και το πιθανότερο είναι να συμβούν στα πλαίσια μιας περιπέτειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή που σίγουρα δεν σε συμφέρει αλλά επειδή έχει τον τρόπο να σε πείσει, βάλε κάτω το μυαλό σου και σκέψου ρεαλιστικά, αφού με τον Ποσειδώνα απέναντι σου είναι πολύ εύκολο να «την πατήσεις». Μπορείς ωστόσο να αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που θεωρούνται «δικοί του», όπως για παράδειγμα οι τέχνες και η φιλανθρωπία, αρκεί να μην σου ζητηθεί να συνεισφέρεις οικονομικά.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι σχέσεις σου μπορεί να δοκιμαστούν από μια κρίση εμπιστοσύνης κι ίσως χρειαστεί να... ψάξεις για να βρεις την αλήθεια. Αν πάλι μπεις σε μια νέα σχέση, ίσως να σου φαίνεται ιδανική αλλά η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να σου «ξεφουρνίσει» αρκετές έκτακτες υποχρεώσεις, που θα σε ταλαιπωρήσουν περισσότερο του αναμενομένου, λόγω της «εμπλοκής» σου με άτομα που κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος.
Τελικά όμως οι δουλειές σου θα γίνουν, οπότε δείξε υπομονή και κατανόηση. Εκείνο που πρέπει να αποφύγεις όμως είναι το να συνεργαστείς, ιδιαίτερα με άτομα που στα παρουσιάζουν όλα «ρόδινα».

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στον δρόμο των επιτυχιών κι είναι βέβαια στο χέρι σου να διαλέξεις το καλύτερο για σένα. Ωστόσο δεν είναι... κακή ιδέα να δοκιμάσεις και κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μπορεί να κάνει την ερωτική σου ζωή πιο πικάντικη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την κοινωνικότητα σου και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και να συζητήσεις, είτε για σχετικά σοβαρά θέματα, είτε απλά για να περνάει η ώρα! Στο πρόγραμμα είναι και ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να εμψυχώσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει τα... ψυχολογικά του!

Ερωτικά
Μάλλον βλέπεις τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι κάτι βέβαια που έχει διπλή «ανάγνωση», αφού από την μια πλευρά μπορεί πραγματικά να δώσεις «φτερά» στην σχέση σου, από την άλλη όμως γίνεσαι επιρρεπής στο... κυνήγι «φαντασμάτων».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν έχεις κατά νου να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή οικογενειακό σου θέμα, είναι καλύτερα να αναβάλεις το εγχείρημα σου, αφού είτε δεν θα αποδώσει, είτε θα κινηθείς σε μια εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση. Ωστόσο αν ψάχνεις μέρος για να φιλοξενηθείς, ο Ποσειδώνας μπορεί να... σου κάνει την χάρη! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Ερωτικά
Είναι εύκολο να «μαζέψεις» κοπλιμέντα ή να έχεις μια... σχεδόν ερωτική συνομιλία από το τηλέφωνο, το διαδίκτυο ή κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να προκύψει κάτι πιο σοβαρό, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα σου αλλά και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», είναι πολύ πιθανό να γίνουν λάθη ή αβλεψίες που θα σου κοστίσουν ή θα σε ταλαιπωρήσουν, κι αν κληθείς να διεκπεραιώσεις κάτι σημαντικό φρόντισε να εξαντλήσεις την προσοχή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου δημιουργήσει μια αβεβαιότητα σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να γίνεις αποδέκτης κάποιων έντονων συναισθηματικών εκδηλώσεων, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό «πρόσημο». Ότι κι αν είναι πάντως να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, οπότε φέρσου αναλόγως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να επικεντρωθείς σε όσα πρέπει να γίνουν, χωρίς να χάνεις χρόνο από εδώ κι από εκεί, αφού είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και δουλειές εκτός προγράμματος, που θα κληθείς να ρυθμίσεις άμεσα, με κίνδυνο τελικά να εξαντληθείς. Ακόμη ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει την... άδεια να κάνεις όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, ξέροντας όμως ότι κινείσαι στην σφαίρα της ουτοπίας!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι φυσικό να έχεις και τα... τυχερά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρεις κι έναν άνθρωπο που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου. Μπορείς πάντως να πειραματιστείς και να περάσεις καλά!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου παρέχει την δυνατότητα να κρύψεις ότι θεωρείς ως ελάττωμα ή αδυναμία και να «περάσεις» ότι θες στους άλλους, φρόντισε όμως όλα αυτά να γίνουν με καλό σκοπό! Ακόμη μπορεί να νιώσεις έντονη την ανάγκη να εκφραστείς καλλιτεχνικά ή να έρθεις σε επαφή με το Θείο. Παράλληλα όμως με την Σελήνη στον Καρκίνο δεν θα... αμελήσεις και τις παρέες σου, που μάλιστα μπορούν να σου προσφέρουν πολλές χαρές.

Ερωτικά
Από την στιγμή πουν συγκεντρώνεις την αποδοχή και τον θαυμασμό των άλλων δεν είναι ανάγκη να τους «παραμυθιάζεις» κιόλας για να κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή την παρουσία σου! Αρκούν η ωραία «ατμόσφαιρα» και τα αληθινά λόγια αγάπης.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...