14 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/2

"Καλή αρχή!!" 
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο........


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά, ίσως μπορέσεις να βρεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που προσδοκούσες. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην απόκτηση ή προμήθεια εξοπλισμού. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο διευρύνει τα ενδιαφέροντα σου αλλά και τον κοινωνικό σου κύκλο με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ερωτικά
Μια ερωτική υπόθεση φαίνεται να παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και ιδιαίτερα σε σχέση με τις επαγγελματικές σου βλέψεις, να θυμάσαι όμως ότι όσο θετικά κι αν είναι για σένα τα πράγματα σε αυτήν την φάση, αργότερα θα «γυρίσουν».

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά και η καλή τους προαίρεση απέναντί σου μπορεί να σε εξυπηρετήσει πολλαπλώς! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας προάγει την δημιουργικότητά σου, ίσως μάλιστα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι που σου αρέσει και μπορείς να του αφοσιωθείς ολόψυχα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα κάτω από ευοίωνες συνθήκες και προοπτικές. Αλλά κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά από τον άνθρωπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε βοηθά να ρυθμίσεις με επωφελή τρόπο τις περιουσιακές σου υποθέσεις, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε ένα έκτακτο όσο και «κομβικό» βοήθημα από την οικογένεια σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο προάγει την επικοινωνία σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ιδιαίτερες ικανότητες. Ίσως μάλιστα να «παίξει» και μια επαφή με το εξωτερικό που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μάλλον δεν μπορείς να καταλήξεις σε σχέση με το τι θέλεις πραγματικά. Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και μην κάνεις «σπασμωδικές» κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας προάγει τις δημόσιες σχέσεις σου κι από την στιγμή που μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις είναι πιθανό να πάρεις και αρκετά εύσημα, είτε το αξίζεις είτε όχι. Καλό είναι βέβαια να μην μείνεις μόνον στα λόγια και τις υποσχέσεις αλλά να «εξαργυρώσεις» άμεσα το πλεονέκτημά σου. Στα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει κι ο Ερμής από τον Υδροχόο, φέρνοντας σε πιο κοντά σε μια πηγή χρηματοδότησης.

Ερωτικά
Μέσα στις πολλές και νέες γνωριμίες σου, σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι/ες που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν μια πιο στενή σχέση μαζί σου, δεν υπάρχει όμως τίποτα που να σε πιέζει για να πεις ένα «ναι» ή ένα «όχι», γι’ αυτό... διασκέδασε το!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τα οικονομικά σου, γι’ αυτό χαλάρωσε και μην απασχολείς το μυαλό σου με αγωνίες και προβληματισμούς που σου χαλάνε την διάθεση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το περίσσευμά σου, αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές ή άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι πλέον σε μια πιο «κοινωνική» φάση, με συνέπεια να πολλαπλασιαστούν και οι εν δυνάμει θαυμαστές ή θαυμάστριες σου! Ίσως μάλιστα να μπεις σε... πειρασμό με ένα νεαρό άτομο, που ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα προσόντα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με την βοήθεια του Δία σου ανοίγονται «πόρτες» που για κάποιους άλλους μπορεί να είναι ερμητικά κλειστές. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την επαγγελματική και κοινωνική σου άνοδο, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς να «ψειρίζεις» τα πράγματα. Κι αν χρειαστεί να κάνεις και λίγο «σκόντο» στις απαιτήσεις σου, δεν πειράζει από την στιγμή που θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα.

Ερωτικά
Συγκριτικά με τους πιο πρακτικούς τομείς της ζωής σου, εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο που σε προσεταιρίζεται, στην πραγματικότητα σου «πουλάει» συναισθήματα για να καρπωθεί ποικίλα οφέλη.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σε ευεργετήσει με την αποκάλυψη κάποιων μυστικών που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα, μπορεί όμως να συμβάλλει θετικά και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συζητήσεις τα ενδιαφέροντά σου αλλά και να σου δώσουν αφορμές για να επεκταθείς σε νέες δραστηριότητες.

Ερωτικά
Φαίνεται πως το σύμπαν σου προσφέρει απλόχερα την δυνατότητα να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι, τις διαπραγματεύσεις! Επιπλέον όμως σε καλεί να αναπροσαρμόσεις την στρατηγική σου, αφού οι καιροί (και τα πρόσωπα) αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κρίνεται ως επωφελής, αφού με την δύναμη των πολλών μπορείς να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σου γνωρίσει νέους φίλους, εδώ όμως να θυμάσαι ότι ανάμεσα σε πραγματικά «διαμάντια» που θα συναντήσεις, υπάρχουν και κάποιοι/ες που μονίμως προσπαθούν να τα πάρουν όλα, χωρίς να δώσουν τίποτα.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα οι σχέσεις σου διακρίνονται από μια αστάθεια, κάτι που μπορεί να οφείλεται και στο ότι οι δικές σου διαθέσεις δεν είναι συγκεκριμένες. Έτσι, ακόμη κι αν «κατακτήσεις» μια καρδιά, μετά μπορεί να υπαναχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάθε φορά που ο Δίας «κάνει παιχνίδι» στους ουρανούς έχεις ουσιαστικούς λόγους να ελπίζεις στα καλύτερα και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου. Γιατί αν υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου ή αν θεωρήσεις την επιτυχία σου ως «δεδομένη», δεν αποκλείεται τελικά να εκτεθείς κι όσες συγγνώμες κι αν ζητήσεις η «ζημιά» θα έχει γίνει. Άσε λοιπόν τα πολλά λόγια και πέρνα στα έργα!

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται πως τελικά έχουν μεγαλύτερη σημασία αυτά που «γίνονται και δεν λέγονται»! Κατά τα άλλα κάπου υπάρχουν και ανταγωνιστές που δεν νοιάζονται βέβαια για την ευτυχία σου, τουναντίον προσπαθούν να την διαβάλλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να επικεντρωθείς στις οικονομικές σου υποθέσεις, επικοινωνώντας είτε τα προβλήματα σου, είτε τις προθέσεις σου. Και τα καλά νέα είναι ότι θα έρθεις σε επαφή και με πρόσωπα που έχουν έτοιμες τις λύσεις για όσα έχεις κατά νου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει το κάτι παραπάνω, αν αποφασίσεις να «ξανοιχτείς» επαγγελματικά και στο εξωτερικό.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σε ευνοεί αλλά όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν! Έχεις μπροστά σου λίγες μόνον ημέρες, όπου η πρόσβαση σου στους άλλους θα είναι σχετικά εύκολη, οπότε μην χρονοτριβείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η σχετική άνεση που χαρακτηρίζει τα οικονομικά σου τις τελευταίες ημέρες μπορεί να συνεχιστεί, ίσως μάλιστα να κορυφωθεί με ένα σημαντικό κέρδος που θα αποκομίσεις. Αν όμως θεωρήσεις ότι αυτό θα γίνεται πάντα, μπορεί να παρασυρθείς σε αλόγιστες σπατάλες που λίγο αργότερα θα θυμάσαι με... θλίψη! Παράλληλα ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο επικοινωνιακό/η, αφού έτσι μπορεί να προσεγγίσεις κόσμο που «σου κάνει».

Ερωτικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα πρόσωπο σε γλυκοκοιτάζει αλλά είτε ντρέπεται είτε κωλύεται να εκδηλώσει τον έρωτα του. Εσύ όμως δεν μπορεί να παίζεις τον «Σέρλοκ Χολμς», οπότε άσε το «μυστήριο» στην τύχη του!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να σου ζητήσουν ανταλλάγματα, γι’ αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεσαι! Παράλληλα ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να προβείς σε κάποιες χρήσιμες όσο και μυστικές διαβουλεύσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τα καλύτερα που έρχονται.

Ερωτικά
«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία»! Έχεις ακόμη την άνεση να διαλέξεις αυτόν ή αυτήν που θεωρείς καταλληλότερο/η για την περίπτωση σου, να θυμάσαι όμως ότι ανάλογα με τα κριτήρια που θέτεις, θα είναι και η εξέλιξη ή το ποιόν της σχέσης σου.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...