10 Ιαν 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλή μας χρονιά!!! Χρόνια πολλά σε όλους σας και να έχουμε μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά. Κάπως έτσι ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα από το TOP – 10 Music countdown και το Mykonos Ticker στο πρώτο μας post για το 2016........
Πέρασε η περίοδος των Χριστουγέννων πέρασαν και τα Φώτα και όπως καταλάβατε το Πάσχα μας έμεινε για να μας έρθει και πάλι το καλοκαίρι.

Πέρασε μια εορταστική περίοδος που όπως φάνηκε την χρειαζόταν ο περισσότερος κόσμος. Η πίεση των ημερών μας, μας έδειξε πως οι περισσότεροι είχαν την ανάγκη να βγουν να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματά τους. 
Κάτι ανάλογο κάνουμε και εμείς από αυτό εδώ το post. Εδώ και 4 χρόνια φροντίζουμε να σας κρατάμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας και όχι μόνο. Δεν νομίζετε όμως πως ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τα πρώτα TOP – 10 του 2016?

Όταν έχουμε να κάνουμε με το όνομα Van Buuren μόνο επιτυχίες μπορούμε να σκεφτούμε. Αυτό έγινε και με το νέο του τραγούδι Strong ones. Το πρώτο νούμερο ένα για το 2016.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:

1. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
2. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
3. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
4. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
5. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)
6. Playmen – Stand by me now
7. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
8. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day
9. Jauz - Deeper Love
10. Hardwell – Blackout
Με την ευκαιρία των γενεθλίων (7/1) του και συνάμα την έναρξη της νέας χρονιάς ο Hardwell παρουσίασε το νέο του τραγούδι blackout. Αυτό είναι και το πρώτο μας νέο entry για το 2016. Εκεί συναντιέται με τον Σάκη Ρουβά να μας λέει το νέο του τραγούδι δυο θεοί.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
2. Άννα Βίσση – Για σένα
3. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός
4. REC – Έχω εσένα
5. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες
6. STAN - Παράξενο Παιδί
7. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
8. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
9. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
10. Νίνο – Έρχεται η νύχτα
Με το Νίνο να μας λέει έρχεται η νύχτα φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το πρώτο non – stop DJ set της χρονιάς. Όπως και πέρσι τέτοιο καιρό έτσι και φέτος θα θέλαμε να ανοίξουμε τη χρονιά με έναν αγαπημένο μας DJ – παραγωγό σε αυτό το post. Μας παρουσιάζει σε ένα δίωρο set τα καλύτερα του 2015 σύμφωνα με αυτόν. Φυσικά μιλάμε για τον Carl Cox και την εκπομπή του Carl Cox Global 667. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY.

http://www.mixcloud.com/CarlCox/carl-cox-global-667-best-of-2015-2-hour-mix/

Μετά από αυτή τη δίωρη μαγεία φτάσαμε στο τέλος του πρώτου post μας για το 2016. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez. Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back. Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko. Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών 

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.
http://www.youtube.com/watch?v=hdzrfsl3f28
 
Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link
http://www.youtube.com/watch?v=edhwGIjBuP0
όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Να σας ευχηθούμε για ακόμη μία φορά να έχετε μια δημιουργική και χαρούμενη χρονιά. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!!
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...