3 Απρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλό μας μήνα!!!! Δεύτερη μέρα του Απρίλη και σας καλωσορίζουμε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για να..... γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα και όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά. 

Εξάλλου ο καιρός μας το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο του μιας και οι πρώτες θερμές μέρες της άνοιξης έκαναν την εμφάνισή τους.

Με καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν περνάμε στην παρουσίαση των TOP – 10 charts μας. Ένα τραγούδι της RNB σκηνής είναι στο νούμερο ένα αυτή την εβδομάδα. Ο DJ Katch μας λέει the horns.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. DJ Katch - The Horns

2. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back
3. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade

4. Benny Benassi & Vassy - Even If

5. Playmen – Stand by me now
6. R3hab & Quintino - Freak

7. Yves V vs Skytech & Fafaq – Fever

8. Fat Beggars – Clockwise

9. Basto & Natasha Bedingfield – Unicorn

10. W&W - How Many

Με νέο entry τους W&W να μας λένε how many περνάμε στο Ελληνικό μας chart όπου ο Γιώργος Αλκαίος μετά από χρόνια επιστρέφει στη δισκογραφία μέσα από το soundtrack της ταινίας μαριονέτες.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά

2. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά

3. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

4. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη

5. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Χαθώ Πριν Φύγω

6. Vegas – θέλω να ξαναρχίσω

7. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

8. Γιώργος Παπαδόπουλος – Δεν το αντέχω

9. Διονύσης Σχοινάς - 15 Έτη Φωτός 
(Kostas Lainas Official Remix)

10. Rec – Και σε θυμάμαι

Με νέο entry το και σε θυμάμαι από τους Rec φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Την προηγούμενη εβδομάδα σας ταξιδέψαμε στον κόσμο του ultra music festival 2016 στο Miami. Το ίδιο θα κάνουμε και αυτή την εβδομάδα μιας και τα μηνύματά σας που μας το ζητήσατε ήταν πολλά. Αυτή την εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε έναν άλλο πολύ μεγάλο DJ - μουσικό παραγωγό, τον Hardwell. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link να κάνετε click στο κουμπάκι με το PLAY και να απολαύσετε άλλο ένα εκπληκτικό set.


Μετά από τέτοια εκρηκτικά sets το μόνο που θες είναι σαν θεατής να βρεθείς και συ σε κάτι ανάλογο και σαν παραγωγός να έχεις την τύχη να ζήσεις ένα τέτοιο κοινό να σε αποθεώνει!!!

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε το group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών. Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου "σπάστα" ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τη νέα μας συνεργασία με την Spicy music και τον Γιώργο Ξυλούρη στο τραγούδι του διαγραφή. Μπορείτε να το ακούσετε ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Εμείς να σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ όμορφο μήνα και καλή συνέχεια του Σαββατοκύριακού σας. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...