6 Απρ 2016

Ευχαριστίες του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Μυκόνου Δημήτρη Λαζαρίδη

Ευχαριστήρια επιστολή για την εκλογή του ως πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Μυκόνου της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε ο Δημήτρης Λαζαρίδης, όπου ευχαριστεί.........
όσους τον ψήφισαν, συγχαίρει τους συνυποψήφιους του και δεσμεύεται ότι θα δώσει ζωή ξανά στην οργάνωση.
Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου κάνετε την τιμή να με αναδείξετε πρώτο σε σταυρούς στις εσωκομματικές εκλογές για την Δημοτική Τοπική Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και με εκλέξατε Πρόεδρο αυτής.

Αφού συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον έντιμο και δίκαιο αγώνα, θέλω να τονίσω, πως η συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας ήταν μεγάλη και δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την επιλογή σας και από σήμερα κιόλας θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δώσω ζωή ξανά στην οργάνωση, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και καταθέτοντας προτάσεις προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ευρισκόμενος συγχρόνως σε καθημερινή επικοινωνία με τα κεντρικά του κόμματος, τους βουλευτές και την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να υιοθετηθούν οι προτάσεις μας.

Σε συνεργασία με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είμαι στη διάθεση όλων των Μυκονιατών και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα νέα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης, τα οποία θα είναι ανοιχτά για όλους.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Λαζαρίδης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Μυκόνου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...