15 Απρ 2016

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου στη Μύκονο

Με το πρωτάθλημα συνθέτων της κατηγορίας παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ συνεχίζονται οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου των κυκλάδων........
αυτό το Σαββατοκύριακο.16-17 Απριλίου 2016

Στους αγώνες των συνθέτων έχουν δηλωθεί δεκατέσσερα κορίτσια και έξι αγόρια από τα σωματεία του Πανναξιακού, του Α.Ο Μυκόνου, του Ναξιακού και του Ποσειδώνα Τήνου.

Από το πρωτάθλημα θα απουσιάσουν η Μαρία Νάζου του Α.Ο.Μυκόνου, δεύτερη το 2015 στην ίδια διοργάνωση, Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο επίσης του Α.Ο.Μυκόνου ο οποίος είχε ένα ατύχημα προχτές και η Ελισάβετ Πολυκανδριώτη του Ποσειδώνα Τήνου η οποία βρίσκεται εκτός προπονήσεων λόγω διαστρέμματος.

Φαβορί του αγωνίσματος είναι η Μαρία Καβαλιέρου του Πανναξιακού στα κορίτσια, ενώ στα αγόρια τουλάχιστον τρεις αθλητές θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, δηλαδή ο Ντούλας του ΑΟΜυκόνου, ο Χανιώτης του Πανναξιακού και ο Μεμμάς του Ναξιακού.

Παράλληλα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του β΄ ομίλου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ με τη συμμετοχή αθλητών του Α.Ο.Μυκόνου, του Ποσειδώνα Τήνου, του Αίαντα Τήνου και του Ανδριακού, ενώ αναμένεται και η πρώτη εμφάνιση αθλητών από το υπό δημιουργία σωματείο της Κύθνου οι οποίοι θα αγωνιστούν ως φιλοξενούμενοι.
Πού
Δημοτικό Στάδιο Κόρφου
Πότε
Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 17.00
Κυριακή 16 Απριλίου 2016 και ώρα 09.00
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...