10 Φεβ 2016

Συλληπητήριο μήνυμα του Α.Ο Μυκόνου για τον θάνατο του Κώστα Ζουγανέλη

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε το Δ.Σ του Α.Ο Μυκόνου πληροφορούμενο τον θάνατο του Κώστα Ζουγανέλη, ενός προσώπου με σημαντική προσφορά στον Μυκονιάτικο Αθλητισμό......
" Σήμερα 10/2/2016 έφυγε από κοντά μας ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου, ο Κώστας Ζουγανέλης (ο ταξιτζής).
Ο Αείμνηστος Κώστας είχε διατελέσει εκτός από ιδρυτικό μέλος, διοικητικός παράγοντας, ποδοσφαιριστής και μετέπειτα από τους πρώτους προπονητές, της ομάδος του Α.Ο. Μυκόνου.

Ο Κώστας είχε έρθει στον Α.Ο. Μυκόνου ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής από την ομάδα της Α.Ε.Κ.

Η αγάπη του για το σύλλογο μας ήταν μεγάλη και πάντα ενδιαφερόταν για τη πρόοδο της ομάδας.

Η Διοίκηση, ο Πρόεδρος, οι προπονητές, οι αθλητές καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του καθώς και σ’όλους τους οικείους του.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε αντί στεφάνου να κατατεθούν στο Κέντρο Υγείας και στη Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη ένα συμβολικό ποσόν στη μνήμη του Κώστα Ζουγανέλη.

Στο πρώτο εντός έδρας αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και θα φορεθεί μαύρο περιβραχόνιο εις μνήμη του αείμνηστου μέλους μας Κώστα Ζουγανέλη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει "

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μυκόνου
Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας
Αλέξανδρος Κουκάς      Δημήτρης Πάπας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...