15 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/2

"Ευχάριστες εξελίξεις και ευοίωνες προοπτικές"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από ζητήματα, είτε του παρόντος, είτε του μέλλοντος.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις... κόσμο κι αν προκύψει κάποιο πιο «ειδικό» ενδιαφέρον θα μπορέσεις να κάνεις εκείνα τα αναγκαία πρώτα βήματα, που φέρνουν δύο ανθρώπους πιο κοντά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από ζητήματα, είτε του παρόντος, είτε του μέλλοντος.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις... κόσμο κι αν προκύψει κάποιο πιο «ειδικό» ενδιαφέρον θα μπορέσεις να κάνεις εκείνα τα αναγκαία πρώτα βήματα, που φέρνουν δύο ανθρώπους πιο κοντά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από την στιγμή που η καλή επικοινωνία είναι αυτό που σε «καίει» περισσότερο απ’ όλα, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η από τις εξελίξεις. Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό για «ειδικό σκοπό» μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι απόλυτα διαθέσιμος/η, φρόντισε απλά να μην δίνεις πολλές υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, κάθε είδους οικονομική διευκόλυνση αποκτά ιδιαίτερη αξία και σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχεις τον τρόπο για να λύσεις κάθε βιοποριστικό θέμα που σε απασχολεί. Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, αφού ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σου εξασφαλίσει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης για... λίγους!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σου προσφέρει πλεονεκτήματα στις σχέσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι είναι στα... τελευταία της κι αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να «φτιάξεις την ζωή σου», μην την χάσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μια συνεργασία μπορεί όχι μόνον να σε βγάλει από το αδιέξοδο αλλά και να σου προσφέρει πιο ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σου. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία, βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειας σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν. Αν όμως μπεις στην διαδικασία να ακούς τι λέει ο ένας κι ο άλλος, τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κακό πράγμα η ανεργία και πολύ περισσότερο για σένα που θεωρείσαι -και είσαι- άνθρωπος της δουλειάς. Στην παρούσα φάση όμως το σύμπαν σε θέλει πιο αισιόδοξο, αφού το πιθανότερο είναι να βρεις λύσεις ή να πάρεις σημαντικές βοήθειες σε όποιο εργασιακό ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να «εκμοντερνιστείς» αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς και να βρεθείς στον... αστερισμό της ευτυχίας! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην δομή και το περιεχόμενο της.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου παρέχει την δυνατότητα να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, εκφράζοντας τις πιο δημιουργικές πλευρές σου κι είναι κρίμα να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία. Επιπλέον μπορεί να σε φέρει κοντά σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους... καημούς και τις ίδιες ανησυχίες, δρομολογώντας τελικά μια κοινή πορεία. Παράλληλα, ίσως να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Μια ευχή που είχες διατυπώσει βαδίζει ολοταχώς προς την εκπλήρωσή της και δεν χρειάζεται να «τσιμπιέσαι» για να δεις αν είσαι ξύπνιος/α! Καλοδέξου την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν και είναι βέβαιο πως δεν θα το μετανιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ομόνοια και η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις και από ότι φαίνεται το σύμπαν έχει όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσει ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να επισπεύσεις τις διαδικασίες μιας περιουσιακής ρύθμισης, τώρα που τα πράγματα είναι βολικά για σένα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει την σεξουαλική σου «περιέργεια» και «αναμοχλεύει» το ερωτικό σου πάθος. Ίσως λοιπόν να έχεις μια εμπειρία μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση σπάνιας ευχαρίστησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πληροφορίες και υλικό, σε βοηθούν να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Γενικότερα η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» βρίσκεται στο «φόρτε» της, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο ευνοεί την έναρξη ενός κύκλου σπουδών.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους... δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, μεταφέροντας την πολυπραγμοσύνη σου και στον τομέα των σχέσεων σου. Οι επιτυχίες βέβαια δεν θα σου λείψουν αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν προοπτικές διάρκειας σε μια νέα σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη ή μια βοήθεια σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε ωστόσο να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα σου, αφού αν αρκεστείς στις υποσχέσεις, το πιθανότερο είναι να μην ευοδωθούν οι προσδοκίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση κι ίσως να κάνεις μια αγορά που θεωρείς σημαντική.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου κάνει ίσως την... ύστατη απόπειρα να σε περάσει στο «κλαμπ» των δεσμευμένων, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απόλαυσε τα «μπόνους» της!
Υδροχόος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου έχει τις... πολύ καλές του, με συνέπεια να σε «ανεβάζει στα ουράνια». Αυτό όμως δεν αναφέρεται τόσο στην ψυχολογία σου, όσο σε πράγματα που γίνονται και σε εξυπηρετούν απόλυτα, έστω και χωρίς την συμμετοχή σου! Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές, αφού στην πορεία θα μπορέσεις να εκπληρώσεις πολλούς από τους βασικούς σου στόχους.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «εξαργυρώσεις» την κοινωνική σου λάμψη με μια σχέση που είναι... αρκούντως εγκεφαλική για τα δεδομένα σου και προάγει τις αναζητήσεις ή τα ενδιαφέροντα σου. Ωστόσο τα καλύτερα δεν ήρθαν... ακόμη!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει την ικανότητα σου να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός/η όταν δουλεύεις μυστικά και μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις». Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι το να επικεντρωθείς στις πιο δημιουργικές πτυχές σου Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάποιο μυστικό που θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα και θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια ασφαλή πορεία.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις αλλά όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο το βασικό σου –κι ευχάριστο- πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ... πολλών!
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...