20 Φεβ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Όπως και πέρσι τέτοια εποχή έτσι και φέτος οι Αλκυονίδες μέρες μας έκαναν το χατίρι και στα γενέθλια του post μας ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι. Ναι καλά καταλάβατε. Τα 4 χρόνια TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker είναι γεγονός. Κάτι το οποίο ξεκίνησε.....σαν αστείο και μια προτροπή από τους ιδρυτές του Mykonos Ticker, έχει καταλήξει να είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε εβδομάδας.

Βέβαια αν δεν υπήρχε η δική σας αγάπη όλον αυτόν τον καιρό δε θα γιορτάζαμε αυτή την εβδομάδα τα 4 μας χρόνια.

Είναι γεγονός πως κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά και είναι μία από τις αιτίες που συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε για πολύ ακόμα αυτό το post.

Θα μου πείτε σε μία περίοδο που όλη η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό εσείς ασχολείστε με γενέθλια κάποιου post.

Η αλήθεια είναι πως μέσα από αυτό το εβδομαδιαίο post ο σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να αποδράσετε από τις καθημερινές σας σκοτούρες και προβλήματα.

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε ένα γεγονός να μας συνταράξει. 
Μιλάμε φυσικά για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ένας καλλιτέχνης που δεν έχει φιλοξενηθεί ποτέ σε αυτό το post λόγω διαφορετικού είδους μουσικής, παρόλα αυτά ένας καλλιτέχνης που μπήκε μέσα στα περισσότερα σπίτια με τα τραγούδια του. 
 
Ένας καλλιτέχνης που αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς νέους στις μέρες μας, ας γίνει για άλλη μια φορά πρότυπο στο να μην θρηνήσουμε άλλους νέους ανθρώπους στην άσφαλτο. Ας έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στην οικογένεια του.

Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, ήρθε η ώρα για να περάσουμε στο κυρίως μας πιάτο. Τέσσερα χρόνια λοιπόν TOP – 10 Music countdown εκεί που εσείς φροντίζετε να δημιουργείτε δύο charts από την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή με dance, και όχι μόνο, τραγούδια.

Στις δύο πρώτες θέσεις του διεθνούς chart μας έχετε επιλέξει δύο Ελληνικά δίδυμα. Housetwins και Playmen.
 
Ήρθε η ώρα λοιπόν αυτή την εβδομάδα να υποδεχτούμε στην πρώτη θέση τους Playmen με το Stand by me now ένα τραγούδι που γράφτηκε για να θίξει μία μάστιγα της εποχής. Την κακοποίηση των αδέσποτων ζώων. 
 
Μία πρωτοφανή ενέργεια από ένα τέτοιο group για τα Ελληνικά δεδομένα και δείχνει πως η ευαισθησία δεν έχει εκλείψει από τους νέους της εποχής. Ίσως αν τέτοιες ενέργειες συνέβαιναν πιο συχνά στη χώρα μας ίσως ελπίζαμε και για ένα καλύτερο μέλλον. 

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Playmen – Stand by me now

2. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

3. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
4. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day

5. Benny Benassi & Vassy - Even If
6. Hardwell – Blackout
7. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones

8. Robbie Rivera & Bob Sinclar - Move Right

9. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back

10. DJ Katch - The Horns


Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τον DJ Katch με το horns. Ένα πολύ δυνατό RnB instrumental τραγούδι με πολλά στοιχεία EDM – Trap. Εκεί συναντάμε ένα ακόμη δυνατό dance τραγούδι με τον Διονύση Σχοινά να μας λέει 15 έτη φωτός σε μία διασκευή του Κώστα Λαϊνά.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός 
(Kostas Lainas Official Remix)

2. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
3. REC – Έχω εσένα

4. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά
5. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
6. STAN - Παράξενο Παιδί
7. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες
8. Άννα Βίσση – Για σένα
9. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί
10. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε την rock μπαλάντα της Έλενας Παπαρίζου μισή καρδιά. Νέο τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου και σίγουρα μια νέα επιτυχία. Έτσι διαμορφώσατε τα TOP – 10 για την εβδομάδα που μας πέρασε. 
 
Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Σας τον έχουμε παρουσιάσει αρκετές φορές και μας τον ξαναζητάτε. Τέτοια μέρα δεν θα ήταν και πρέπον να σας τον αρνηθούμε. 
 
Χωρίς περιττά λόγια σας παρουσιάζουμε τον Steve Aoki στο τελευταίο του podcast. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας!!!


Μετά και από αυτό το εκπληκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας για το πρώτο μας post του πέμπτου μας έτους. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.  
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Να σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά για την αγάπη που μας δείχνετε τόσον καιρό και για τα μηνύματά σας για να συνεχίσουμε αυτό που έχετε αγαπήσει. Καλό σας Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μέχρι την επόμενη… Keep on groovin’!!! CU!!!
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...