6 Φεβ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλό μας μήνα!!! Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο το TOP – 10 Music countdown έρχεται.......
να σας κρατήσει την καλύτερη μουσική παρέα. Ένας μήνας που μπήκε με απεργίες, κινητοποιήσεις, διαπραγματεύσεις και αποκλεισμούς δρόμων εμείς θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε εδώ και τρία χρόνια, να σας κάνουμε να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα και να αφεθείτε για λίγο στη μουσική. 

Τα καλύτερα TOP – 10 charts από την Ελληνική αλλά και διεθνή μουσική σκηνή είναι εδώ όπως εσείς τα διαμορφώσατε. 

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα σας είπαμε ένα από τα πιο ταλαντούχα μουσικά δίδυμα βρίσκεται στην κορυφή του πρώτου μας TOP – 10. Το όνομα αυτών Housetwins. Οι Housetwins μαζί με τον Tyler Fiore μας λένε I will be King.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:

1. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king

2. Playmen – Stand by me now

3. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones

4. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

5. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day

6. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass

7. Hardwell – Blackout

8. Benny Benassi & Vassy - Even If

9. Fedde Le Grand and Merk & Kremont - Give Me Some

10. Robbie Rivera & Bob Sinclar - Move Right

Όταν έχεις συνεργασία του Robbie Rivera με τον Bob Sinclar δεν έχεις παρά να περιμένεις μια νέα επιτυχία. Το move right αποτελεί το νέο μας entry για αυτή την εβδομάδα από αυτή την εκπληκτική συνεργασία. Εκεί συναντάμε ένα άλλο δίδυμο. Διονύσης Σχοινάς και Κώστας Λαϊνάς. Το 15 έτη φωτός η νέα επιτυχία του Διονύση Σχοινά σε μία διασκευή του Κώστα Λαϊνά, του ανθρώπου που βάζει την υπογραφή του σε κάθε μουσικό πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά βρίσκεται στο νούμερο ένα και για αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός (Kostas Lainas Official Remix)

2. REC – Έχω εσένα

3. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί

4. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω

5. Άννα Βίσση – Για σένα

6. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου

7. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά

8. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

9. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες

10. STAN - Παράξενο Παιδί
Με τον Stan να μας λέει το παράξενο παιδί φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Non – stop DJ set έχει η συνέχεια και το ταξίδι μας κοντινό αυτή την εβδομάδα και πηγαίνουμε μέχρι τη Σλοβενία.

Εκεί θα ξανασυναντήσουμε έναν παλιό μας γνώριμο από αυτό το post. Εξάλλου μας τον ζητήσατε και δε θα μπορούσαμε να σας το αρνηθούμε. Γεννημένος στις 16 Μαΐου του 1976 στην Ljubljana της Σλοβενίας με βραβεία από το Beatport το 2010 ως ο best techno artist, από τα Empo awards το 2013 ως best techno DJ και από τα International Dance Music Awards το 2013 και το 2014 ως Best techno track και Best Techno/Techno House artist είναι τιμή μας να σας παρουσιάζουμε για ακόμη μία φορά τον DJ Umek.

Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY για να απολαύσετε το τελευταίο podcast του DJ UMEK.


Μετά από αυτό το καταπληκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας για ακόμη μία εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών.

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός.

Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος και αυτού του post μας. Να έχετε έναν όμορφο μήνα και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη μην ξεχνάτε…Keep on groovin’!!! CU!!!
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...