5 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/2

"Ότι χάνει ο ένας το βρίσκει ο άλλος"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου αρκεί να αποφύγεις τις σπατάλες και τις άσκοπες επιδείξεις γενναιοδωρίας. Παράλληλα, με την συνδρομή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, που δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σου, προωθώντας τα σχέδια και τις επιθυμίες σου.

Ερωτικά
Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», η Αφροδίτη σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματα σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν τον «σωστό» στόχο!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου δίνει «πόντους» σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα μπορείς να αξιοποιήσεις και τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου παρέχει η Αφροδίτη, αποκτώντας πρόσβαση σε κάποιους «κύκλους» που έχουν να σου δώσουν πολλά.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, είναι καλύτερα να ταξιδέψεις ή να «στοχεύσεις» προς ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, αφού οι ερωτικές υποσχέσεις ή ακόμη κι εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε αποζημιώσουν για τον κόπο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όσο κι αν ο Πλούτωνας σε βάζει να δυσκολεύεις τα πράγματα από μόνος/η σου, αναζητώντας το «απόλυτο», υπάρχουν δίπλα σου κάποια πρόσωπα που δείχνουν πρόθυμα να σου προσφέρουν πολλά από αυτά που ζητάς. Άφησε λοιπόν τον Δία να κάνει την «δουλειά» του, αποδεχόμενος/η τις προσφορές του, χωρίς να σκέφτεσαι πως «υποχρεώνεσαι», αφού ό,τι παίρνεις είναι από αγάπη.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ζωή σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια δυνατή ερωτική εμπειρία, που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις και κατ’ επέκταση στην ποιότητα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προσπαθεί να σε εγκλωβίσει σε έναν κύκλο εσωστρέφειας, ο Δίας στην Παρθένο φροντίζει ώστε να έχεις στην απόλυτη διάθεση σου εκείνες τις εναλλακτικές επιλογές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Καλό είναι λοιπόν να βγεις από το «καβούκι» σου, μάλιστα όσο περισσότερο επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο», τόσο το καλύτερο!

Ερωτικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να δεσπόζει στον τομέα των σχέσεων σου, καλό είναι να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το παρελθόν σου, αφού αν δεν το πράξεις θα σε «κυνηγά» για πολύ καιρό ακόμη.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου συνιστά να κοινωνικοποιηθείς, αφού εκτός από το θετικό κλίμα μπορεί να αποκομίσεις και κάποια πιο χειροπιαστά οφέλη, μέσω μιας συνεργασίας που θα αναδείξει τις ικανότητες και θα εκπληρώσει τους στόχους σου. Επιπλέον, με την συνδρομή του Δία στην Παρθένο, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να περάσεις όμορφα και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα «κόλλημα» σου να στο στερήσει. Βγες λοιπόν έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και «ότι είναι να ‘ρθει, θε να. ‘ρθει κι αν θε να προσπεράσει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρότι η μέρα σου μπορεί να ξεκινήσει υπό το βάρος ενός μάλλον δυσάρεστου περιστατικού, τελικά μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση πιο «φιλοσοφημένα» και στην λογική του «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου μέσα από μια προσωρινή αλλά καταλυτική συμμαχία.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση έχεις την δύναμη να αναστήσεις ακόμη και «πεθαμένους», πολύ δε περισσότερο τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Ίσως μάλιστα να τραβήξεις κοντά σου κι ένα πρόσωπο που διαθέτει «ειδικές» ερωτικές γνώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», ίσως το βρεις στην οικογένεια σου, που σε αυτήν την φάση είναι ότι πιο «μεστό» μπορεί να σου προσφέρει το σύμπαν, αρκεί βέβαια να υπάρχει ομοψυχία ενώπιον ενός κοινού «εχθρού»! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος ή να λάβεις μια κληρονομιά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε βοηθά να εκφραστεί δημιουργικά.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας δεν σου ζητά να «γίνεις κομμάτια» αλλά να αναγεννηθείς αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε σε θλίβει ή σε στενοχωρεί. Γι’ αυτό και είναι πρόθυμος να σου προσφέρει μια νέα ευκαιρία, αφού όμως πρώτα τελειώσεις οριστικά με το παλιό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η καλή παρέα ή ένα ταξίδι μπορεί να σε στηρίξουν ψυχολογικά, αποφορτίζοντας την όποια ένταση. Κι αν τυχόν νοιώθεις «αποκλεισμένος/η» από τον έξω κόσμο, ένα άτομο του περιβάλλοντος σου έχει τον τρόπο να σε κάνει να ξαναβρείς το νόημα της ζωής. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικοινωνήσεις ένα οικονομικό θέμα σου, βρίσκοντας τελικά τους κατάλληλους αποδέκτες.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν η «πηγή» της ευτυχίας σου βρίσκεται κάπως μακριά, κανείς δεν σου απαγορεύει να κάνεις... άλματα για να την συναντήσεις! Ίσως βέβαια να έρθει να σε βρει κι εκείνη, αφού στον αληθινό έρωτα η απόσταση δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ίσως η μέρα να ξεκινήσει «στραβά» αλλά στην πορεία τα πράγματα θα φτιάξουν. Ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές, ενώ μπορεί να συμβάλλει στην αναπλήρωση όσων χάθηκαν πρόσφατα. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και «όμορους» στόχους.

Ερωτικά
Νοιώθεις πως ασφυκτιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Τελικά όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις στην πράξη ότι κάθε «τέλος» είναι μια νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το να «κλείνεσαι» δεν σε βοηθά πουθενά κι αν θες να απαλύνεις τον πόνο σου, ένας φίλος ή μια φίλη είναι το καταλληλότερο «αποκούμπι» σου. Επιπλέον ο ενεργός Άρης σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να δώσεις νόημα στην ζωή σου, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Καλό είναι όμως να κινηθείς με μέτρο κι όχι να βγάλεις τα απωθημένα σου, ξεσπώντας εναντίον δικαίων και αδίκων.

Ερωτικά
Αν «σε πάρει από κάτω» θα σου είναι δύσκολο να «δραπετεύσεις» από τις εμμονές σου και το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που κρίνεται ως... ασύμφορη! Γι’ αυτό χαλάρωσε και μην παίρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν κινείσαι με βάση την αλήθεια σου. δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αφού το σύμπαν θα «συνωμοτήσει» υπέρ σου. Μάλιστα, όποιο οικονομικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις να ξέρεις ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, ακόμη κι αν δεν έχουν κάποιο προσωπικό συμφέρον. Επιπλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις τον Ήλιο στο ζώδιο σου, επεκτείνοντας την δράση και τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Ερωτικά
Το «σεξ απήλ» σου είναι ακαταμάχητο καλό είναι όμως να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην «πρόκληση» μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέσα προφύλαξης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κάνει αυτό που πρέπει για να νοιώσεις καλύτερα και να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα, ύστερα από ένα πλήγμα που δέχτηκες. Επιπλέον, μπορείς να «αδράξεις την μέρα», εντρυφώντας σε ένα γνωστικό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στην εκπλήρωση των βασικών επιθυμιών σου και την διασκέδαση σου.

Ερωτικά
Τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης ίσως απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως μπορεί να ανταμειφθείς για την συνδρομή σου, εξασφαλίζοντας την παντοτινή υποστήριξη του/της.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...