5 Φεβ 2016

Από τις 11 έως και τις 29 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ  
Από την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, έως και τη...........
Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι μαθητές γενικών και επαγγελματικών λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαιδευση.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και αφορά όλους τους υποψήφιους, είτε θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις με το νέο σύστημα, είτε με το παλιό-καταργούμενο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, τις επόμενες μέρες θα σταλούν στα λύκεια οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της αίτησης - δήλωσης. 

Ο υποψήφιος θα μπορεί να προμηθεύεται την αίτηση - δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειό του. 

Στη συνέχεια, θα συμπληρώνει την αίτηση - δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο "Εξετάσεις", θα αναρτηθούν τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης - δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που θα περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος, παλιό ή νέο σύστημα).
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...