1 Δεκ 2015

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας απέδειξε ότι είναι αναξιόπιστος

Για τεχνάσματα, κομματικούς καιροσκοπισμούς και πολωτική πολιτική στάση κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Πλακιωτάκης.........

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι με τις κινήσεις του επιχειρεί να δημιουργήσει εχθρούς για να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να προκαλέσει διχασμό στην κοινωνία.

Η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, με τις απουσίες όμως των δυο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για δημιουργία κάλπικων υποσχέσεων προς τους πολίτες, αλλά και για κατ΄επίφαση διάθεση διαλόγου εκ μέρους της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εξηγώντας τη στάση της ΝΔ στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Γιάννης Πλακιωτάκης υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών όταν βρέθηκε σε αδιέξοδο για το ασφαλιστικό, λέγοντας ότι το άγχος του πρωθυπουργού είναι το ασφαλιστικό και κυρίως η ψήφιση του νομοθετήματος και όχι το περιεχόμενο του.

«Δεν ενδιαφέρεται για το ασφαλιστικό, παρά μόνο για να ψηφιστεί το νομοθέτημα. Αυτό είναι πολιτικός αμοραλισμός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρώτα αποφάσισαν την περικοπή συντάξεων και στη συνέχεια ξεκίνησε διάλογο για το ασφαλιστικό επιχειρώντας να καταλογίσει την ευθύνη σε άλλους.

«H NΔ δεν θα δώσει χέρι βοηθείας σε έναν έμπορο ελπίδας»
“H NΔ δεν θα δώσει χέρι βοηθείας σε έναν έμπορο ελπίδας για να πετσοκόψει τις συντάξεις του ελληνικού λαού» τόνισε εξερχόμενος του κοινοβουλίου ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
Πηγή: real.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...