31 Δεκ 2015

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για το 2016

Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας την πιο δύσκολη χρονιά της μεταπολίτευσης. Και η πιο ζωηρή φαντασία, δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για όλα εκείνα.......
που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.
Δείτε βίντεο:
Σήμερα, μπροστά στις προκλήσεις μιας νέας χρονιάς, δεν μπορώ παρά να είμαι βαθειά αισιόδοξος.

Αισιόδοξος γιατί στα πολύ δύσκολα που προηγήθηκαν, εμείς, στο Νότιο Αιγαίο καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι. Λαβωθήκαμε αλλά δεν λυγίσαμε.

Η δύναμη αυτού του υπέροχου νησιώτικου λαού, έγινε για όλους εμάς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πηγή έμπνευσης. Έγινε ζωντανό παράδειγμα του τι σημαίνει, όταν όλοι οι άλλοι καταθέτουν τα όπλα, εσύ να βάζεις σαν στόχο νέες κορυφές, ακόμη πιο ψηλές! Και να τις κατακτάς!

Στηριγμένοι στην αστείρευτη δύναμη και δυναμική των νησιών μας, μέσα σε ένα απόλυτα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον, εμείς επιλέξαμε να δουλέψουμε στρατηγικά και δημιουργικά.

Να δούμε τις δυσκολίες όχι σαν εμπόδιο, αλλά σαν εφαλτήριο για το άλμα που επιβάλλεται να κάνουμε. Επιλέξαμε να δούμε το αύριο σαν αποτέλεσμα των δικών μας επιλογών.

Πεπεισμένοι ότι μέλλον είναι όλα εκείνα που σχεδιάζεις με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, όλα εκείνα στα οποία επενδύεις, επιλέξαμε να κινηθούμε στρατηγικά, για να διαμορφώσουμε ισχυρές συμμαχίες και αναπτυξιακές προοπτικές, όχι μόνο για το 2016, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Δεν είμαι απλά αισιόδοξος. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Είστε εσείς, οι νησιώτες, που μου δίνετε αυτή την σιγουριά. Είστε εσείς που τα κάνετε όλα δυνατά!

Εύχομαι από καρδιάς, το 2016 να είναι μια χρονιά που θα μας οδηγήσει επιτέλους στο φως.

Για όλα αυτά, που είναι μπροστά μας, τις μάχες θα τις δώσουμε μαζί! Και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος του 2016, ο απολογισμός που θα κάνουμε, θα μας βρει ξανά πρωταθλητές.

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ!
Εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...