24 Δεκ 2015

21+1 Γιορτινές συνθέσεις της τελευταίας στιγμής, με Φωτάκια που εντυπωσιάζουν και πώς να τα φτιάξετε!!

Παραμονή Χριστουγέννων και οι προτάσεις με γιορτινές συνθέσεις της τελευταίας στιγμής μας βγάζουν από την δύσκολη θέση!! Τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο, τα φωτάκια έχουν την τιμητική τους!! Παρουσιάζουμε μοναδικές συνθέσεις που μπορείτε να κάνετε......
κι εσείς και μάλιστα μπορείτε να τις διατηρήσετε και μετά τις γιορτές!!
Γι’ αυτή τη σύνθεση χρειάζεστε μερικά χάρτινα κυπελάκια και μια σειρά φωτάκια. Γράφετε πάνω στα κυπελάκια ένα ένα τα γράμματα για να σχηματίσετε μια γιορτινή λέξη (από Χριστούγεννα μέχρι happy new year ή ό,τι άλλο θέλετε!!). Περνάτε ένα φωτάκι από τη σειρά από μέσα και έχετε μια μοναδική σύνθεση!
Τοποθετήστε πάνω σε ένα πλαϊνό τραπεζάκι του σαλονιού, μια σειρά λευκά φωτάκια στα οποία μπορείτε να στερεώσετε διακοσμητικά φύλλα ή λουλούδια αλλά και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Αν βάλετε διαφανείς το αποτέλεσμα θα είναι πιο εντυπωσιακό!!
 Στολίστε τα φωτάκια γύρω από ένα κουτί δώρου ή ακόμη και μια γλάστρα με αλεξανδρινό!!
Σε μεγάλες γυάλες, διαφανείς λευκές, καφέ ή κόκκινες, τοποθετήστε μία ή δύο σειρές λευκά λαμπάκια. Δημιουργήστε μια γωνιά στο σαλόνι, όπου θα βάλετε τις γυάλες μαζί με στολίδια και άλλα διακοσμητικά, όπως ποτήρια του κρασιού με ψηλό "πόδι"!!
Δύο συμμετρικά αποξηραμένα δέντρα που αντί για φύλλα έχουν φωτάκια, φυτεμένα σε μεταλλικές γλάστρες και μάλιστα διάτρητες δημιουργούν μοναδικό θέαμα!!
Τυλίξτε ένα μεγάλο διακοσμητικό γράμμα ή ένα άλλο μεγάλο διακοσμητικό αντικείμενο, με φωτάκια, για να το αναδείξετε!!
 Δημιουργίες της Ελισάβετ Λυκούδη από το Elli's roses

Μια μοναδική ιδέα είναι να τυλίξετε ένα στεφάνι από κλαδιά με φωτάκια, να προσθέσετε μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή βελούδινα χριστουγεννιάτικα λουλούδια ή ακόμη και κομμάτια από έλατο και να το κρεμάσετε με κόκκινη κορδέλα πάνω από το στολισμένο τραπέζι σας.
Επίσης σε ένα ψηλό βάζο μπορείτε να βάλετε φωτάκια με κισσό και να το κάνετε το επίκεντρο του τραπεζιού!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...