20 Δεκ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Έξι μέρες πριν τα Χριστούγεννα και σας καλωσορίζουμε σε ακόμα ένα TOP – 10 Music countdown. Δε θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε τις γιορτινές ημέρες οπότε θα σας πούμε τα χρόνια πολλά προεόρτια!.....
Σε μία περίεργη περίοδο εορτών ευτυχώς το γιορτινό κλίμα έχει χαλαρώσει λίγο τις διαθέσεις μας και λίγο η μουσική, λίγο ο στολισμός έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα στους περισσότερους ανθρώπους. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας.

Tελευταίο νούμερο ένα για το 2015 είναι ένα τραγούδι που το ζήσαμε στη χρυσή δεκαετία της house μουσικής. 90s. Οι Felix Jaehn και Jasmine Thompson μας λένε ain’t nobody loves me better σε μια υπέροχη διασκευή που δείξατε το ενδιαφέρον σας από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. 

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better) 
2. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones 
3. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king 
4. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass 
5. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence 
6. Adele – Hello (Consoul Trainin remix) 
7. Jauz - Deeper Love 
8. Playmen – Stand by me now 
9. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam) 
10. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day 

Άλλη μια Ελληνική παραγωγή έρχεται ως νέο entry για αυτή την εβδομάδα. Ο Mark Angelo σε συνεργασία με τον Eric Lumiere μας λένε New day. Εκεί συναντάμε το Σάκη Ρουβά να μας λέει δυο θεοί.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί 
2. Άννα Βίσση – Για σένα 
3. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός 
4. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου 
5. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα 
6. REC – Έχω εσένα 
7. Νίνο – Έρχεται η νύχτα 
8. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες 
9. STAN - Παράξενο Παιδί 
10. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω 

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τον κατά πολύ καιρό απόντα Μιχάλη Χατζηγιάννη να μας λέει θα χαθώ πριν χαθώ. Με αυτή τη δυναμική μπαλάντα φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των chart μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας.

Το ταξίδι μας κοντινό μέχρι την Brescia της γειτονικής μας Ιταλίας. Εκεί συναντάμε ένα group παραγωγής EDM μουσικής το οποίο δημιουργήθηκε το 2011. Μας το έχετε ζητήσει εδώ και πολύ καιρό και φυσικά δε θα μπορούσαμε να σας το αρνηθούμε. Φυσικά μιλάμε για τους Vinai. Εσείς απλά ακολουθήστε το παρακάτω link και πατήστε το κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας.


Μετά από αυτό το ωριαίο set φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.  
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών. Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. 
Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link:


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. 
Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Εμείς να σας ευχηθούμε να έχετε όμορφα Χριστούγεννα και χρόνια σας πολλά!! Και μην ξεχνάτε την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε TOP – 10 of the year. Τα καλύτερα TOP – 10 του χρόνου σε μία μικρή ανασκόπηση. Μέχρι τότε…. Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...