31 Δεκ 2015

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Aντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη προς τους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και.......
οικονομικές δυσχέρειες. Οι αλλαγές που συντελούνται στην Ελληνική κοινωνία είναι ραγδαίες και επιδρούν στο σύνολο των πολιτών που δοκιμάζονται και δίνουν καθημερινό, σκληρό, αγώνα επιβίωσης. 

Στην αυγή του 2016 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να αντιστρέψουμε ότι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.

Καλωσορίζοντας το 2016 εύχομαι σε όλες και σε όλους τους Κυκλαδίτες και τους Δωδεκανήσιους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία! Ο νέος χρόνος που υποδεχόμαστε εύχομαι να είναι ανθρώπινος και ειρηνικός, δίκαιος και δημιουργικός με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και προόδου. 

Με πρώτιστο στόχο όλων μας τη συνεργασία, τη συμμετοχή και την ομοψυχία, το 2016 ας επιδιώξουμε με δυναμισμό και θέληση την ευημερία του τόπου μας και ας αποτρέψουμε οτιδήποτε μπορεί να μας στερήσει την ταυτότητά του. 

Εμείς θα συνεχίσουμε κα τη νέα χρονιά να αγωνιζόμαστε το ίδιο δυναμικά υλοποιώντας σημαντικά έργα με γνώμονά μας την ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...