31 Δεκ 2015

TOP - 10 of the year 2015 by DJ Piko!!!!

Χρόνια σας Πολλά!!! Δεν είχαμε την ευκαιρία να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα, οπότε σας τα λέμε με μικρή καθυστέρηση. Όπως κάνουμε κάθε χρόνο εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια που κάνουμε αυτό το post, την τελευταία εβδομάδα του Δεκέμβρη σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα TOPs of the TOPs. Κοινώς δύο TOP – 10 με τα καλύτερα νούμερο ένα της χρονιάς.....

Για να μη χρονοτριβούμε ας περάσουμε στα TOP – 10 μας. Δικαιωματικά κέρδισε την πρώτη θέση σε αυτό το TOP – 10 of the year. Είχαμε τα περισσότερα requests από εσάς και πραγματικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια θρύλους της χρυσής house – dance μουσικής. Faithless και Insomnia 2.0 σε μία διασκευή του Avicii.
 
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix) 
2. Eric Prydz – Opus 
3. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better) 
4. Jauz - Deeper Love 
5. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love 
6. Darude feat. Al AM – Beautiful Alien 
7. Angelika Dusk feat. Playmen – Beautiful love 
8. Bang la decks – Aide 
9. Housetwins feat. Helena Paparizou – Love till it’s over 
10. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence 

Στην τελευταία θέση έχουμε το Break though the silence μια παραγωγή των Martin Garrix, Matisse και Sadko. Εκεί συναντάμε τις Μέλισσες μαζί με τους Playmen και την ορχήστρα της καμεράτα στη διασκευή των Playmen για τα Mad Music Video Awards να μας λένε δεν με νοιάζει. 

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Melisses, Playmen feat. Kamerata – Δεν με νοιάζει 
2. Γιώργος Παπαδόπουλος – Σπάστα 
3. Stan – Δεν σου ανήκω 
4. Μαλού - Τους Είπες Πως 
5. Διονύσης Σχοινάς - Το καλοκαίρι 
6. REC - Μπες 
7. Otherview – Όλα αυτά που νιώθω 
8. Έλενα Παπαρίζου – Όταν άγγελοι κλαίνε 
9. Στέφανος Δημοσθένους – Θάλασσες φιλιά 
10. Stavento feat. Βιολέττα Νταγκάλου – Για σένα που λατρεύω 

Με τους Stavento και την Βιολέττα Νταγκάλου να μας λένε για σένα που λατρεύω έκλεισε και η δεκάδα των Ελληνικών μας TOPs of the TOPs. Μία χρονιά γεμάτη άσχημα γεγονότα κατά την πλειοψηφία της κλείνει. Μία χρονιά που ελπίζουμε να σας κρατήσαμε την καλύτερη μουσική παρέα τα Σαββατοκύριακά σας. 
 
Με ένα Ελληνικό δίδυμο θα κλείσουμε και την φετινή χρονιά στο non – stop DJ set μας. Τους έχουμε φιλοξενήσει ξανά και στο παρελθόν. Dimitri Vegas & Like Mike. Smash the house straight from Bangkok το όνομα του set τους. Εσείς απλά ακολουθήστε το παρακάτω link και κάντε click στο κουμπάκι με το PLAY.


Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο  Facebook profile Piko Valdez.
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών.

Και μετά από αυτό φτάσαμε στο τέλος του τελευταίου TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker για το 2015. Καλά να βγει αυτή η χρονιά και ακόμα καλύτερα να μας έρθει το 2016. 
 
Ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλύτερα και πως δε θα υπάρχει παιδί που δεν θα χαμογελάει στον κόσμο αυτό να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους σας. 
 
Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε και πάλι μαζί. Μέχρι τότε πάμε να συνεχίσουμε τη διατροφή του μελομακάρονου και του κουραμπιέ!!!! Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...