23 Δεκ 2015

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην στην Πάρο

Ένα ακόμη πρωτάθλημα στίβου αναλαμβάνουν οι Κυκλάδες. Μετά το πανελλήνιο......
πρωτάθλημα συνθέτων το οποίο διεξήχθη το καλοκαίρι του 2015 στη Νάξο, σειρά έχει η Πάρος η οποία θα διοργανώσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην απόστασης 20 χιλιομέτρων.

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στην τελευταία συνεδρίαση του για το 2015 ενέκρινε την πρόταση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου και για το λόγο αυτό θα αποστείλει τις επόμενες μέρες επίσημο μετρητή της προτεινόμενης διαδρομής.
Έτσι η Πάρος θα φιλοξενήσει στις 27 και 28 Μαρτίου τους κορυφαίους έλληνες βαδιστές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός προπονητής του βάδην στο περιθώριο του αγώνα, θα δώσει διαλέξεις σχετικές με τα μυστικά του αγωνίσματος στους προπονητές στίβου των Κυκλάδων και θα αναζητήσει ταλέντα για το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην αποτελεί την πρόβα generale καθώς στόχος είναι ένα μεγάλο διεθνές μήτινγκ βάδην το οποίο θα διεξάγεται στην Πάρο σε ετήσια βάση και το οποίο θα συγκεντρώνει την αφρόκρεμα του αγωνίσματος από όλο τον κόσμο. Είναι μάλιστα πιθανό να βρεθεί στο νησί ο παλιός ολυμπιονίκης του αγωνίσματος Maurizio Damilano ώστε να ελέγξει την προτεινόμενη διαδρομή και να συζητήσει λεπτομέρειες για το μήτινγκ.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...