20 Δεκ 2015

60 Προτάσεις Διακόσμησης για Red Christmas.....

Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και η ανάγκη για να φέρουμε λίγο από το εορταστικό αυτό κλίμα στο σπίτι μας όλο και μεγαλώνει!!....
Τα Χριστούγεννα μπορείτε να βρείτε υπέροχα στολίδια και διακοσμητικά για το σπίτι σας,
για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, μέσα σε ένα όμορφο εορταστικό ύφος.
Το γιορτινό τραπέζι ντύνεται με κατάλευκα τραπεζομάντιλα και στολίζεται με εντυπωσιακά λουλούδια στο γιορτινό κόκκινο χρώμα των ημερών, συνδυάζοντας έτσι το κλασσικό με το μοντέρνο.
Διακοσμητικά μαξιλάρια από συνθετική γούνα σε έντονα χρώματα και glitter αξεσουάρ θα προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά στο χώρο αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις από τους καλεσμένους.
Αλλά το κόκκινο δεν είναι το μόνο χρώμα που θα δείτε! Το λευκό είναι το χρώμα του χειμώνα και ιδανικό εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα πιο διακριτικό στυλ στο χώρο σας. Υπέροχα λουλούδια στο χρώμα του χιονιού! Τοποθετήστε τα σε ασημένια και κρυστάλλινα βάζα για ένα ονειρικό και απόλυτα κομψό αποτέλεσμα.
Και φυσικά κεριά! Γιατί όταν τα φώτα χαμηλώσουν τα αναμμένα κεριά θα σας ταξιδέψουν σε ένα κόσμο μαγικό! Και αν γυρίσον τις σκέψεις σας πίσω στα παιδικά σας χρόνια θα θυμηθείς ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από τα Χριστούγεννα!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...