31 Δεκ 2015

Απαλλαγείτε από την ενοχλητική τσιγαρίλα του χώρου σας, με 5 tips!!

Το χώρος σας θα μοσχομυρίζει!!
Τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι και οι γιορτές είναι συχνές!! Οπότε, ένα κάλεσμα θα το κάνετε, προκειμένου να πιείτε ένα ποτό με φίλους και συγγενείς. Και τι γίνεται όταν οι καλεσμένοι φύγουν και αφήσουν την ενοχλητική τσιγαρίλα;....
Δυστυχώς όσο κι αν αερίσετε το χώρο και όσο κι αν αφήσετε ανοιχτά τα παράθυρά σας, η μυρωδιά επιμένει!! 
Προτείνουμε κάποια έξυπνα κόλπα, προκειμένου να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και ευωδιαστό!!
1. Τοποθετήστε σε διάφορα σημεία του δωματίου κύπελλα με ξίδι, καθαριστικά με άρωμα πεύκου, ή ενεργοποιημένο άνθρακα. Προσοχή!! Αν στο σπίτι κυκλοφορούν παιδιά ή κατοικίδια, φροντίστε να είσαι σε μη προσιτό σημείο.

2. Ρίξτε λίγες σταγόνες αρώματος, σε μία κρύα λάμπα φωτισμού. Όταν η λάμπα ενεργοποιηθεί, η θερμαινόμενη μυρωδιά θα εξαπλωθεί σε όλο το χώρο.

3. Γεμίστε τα τασάκια σας με άμμο για γάτες!! Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται, θα φυλακίσει τις μυρωδιές με αποτέλεσμα ο χώρος σας να διατηρηθεί φρέσκος και ο αέρας καθαρός.

4. Ψεκάστε μπόλικη μαγειρική σόδα σε χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες. Αφήστε μία ολόκληρη νύχτα και την επόμενη μέρα απλά καθαρίστε με μία σκούπα ή ένα πανί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

5. Μουσκέψτε ένα πανί με ξίδι και στη συνέχεια κυματίστε το, αφού προηγουμένως το έχετε στραγγίξει καλά, σε όλο το δωμάτιο! Αποδίδει εγγυημένα!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...