31 Δεκ 2015

Το Dress Code του Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!! 10 fashion κανόνες!!

Το μεγάλο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έφτεσε κι έχετε αρχίσει τις προετοιμασίες, για το πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές σας επιλογές!! Πριν λοιπόν αποφασίσετε το σύνολο, με το οποίο θα υποδεχθείτε το νέο χρόνο......
μοιραζόμαστε μαζί σας, όλα όσα ξέρουμε και σας δίνουμε τους βασικούς κανόνες ντυσίματος για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!! Ακολουθήστε τους και δεν θα χάσετε!!
Τα Must και Don't!!
1. Πρώτος και βασικότερος απαγορευτικός κανόνας είναι ο συνδυασμός κόκκινο-πράσινο-χρυσό!! Το ότι αυτήν την εποχή αυτά τα τρία χρώματα είναι παντού δεν σημαίνει πως αποτελούν και στιλιστική πρόταση. Η επιλογή ντύνομαι ασορτί με το δέντρο και το ντεκόρ του σπιτιού δεν είναι σωστή!!
2. Το ρούχο που θα επιλέξετε ό,τι και να είναι αυτό πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση!!  Μία τέτοια βραδιά δεν επιτρέπονται ατέλειες. Φροντίστε λοιπόν εγκαίρως να είναι σιδερωμένο, καθαρό και με άψογη εφαρμογή.
3. Επιλέξτε να βάλετε πέδιλα ή γόβες τη βραδιά αυτή (άσε τα anlkle boots και τα φλατ) πάντα με περιποιημένα άκρα!! Είτε βάλετε καλσόν, είτε όχι, πρέπει να είστε απόλυτα περιποιημένες!! Θα νιώθετε κι εσείς καλύτερα!!
*Το οπάκ, παρ' όλο που είναι πιο καθημερινό, δεν είναι λάθος επιλογή!!
4. Δεν κρατάμε ποτέ oversized τσάντα αλλά μόνο μικρά clutch. Επιλέξτε είτε με στολίδια είτε φάκελο είτε ακόμη και πλαστικοποιημένα μικρά τσαντάκια που μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια!!
5. Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα σε αυτήν την εμφάνιση!! Επιλέξτε ανάμεσα σε πέρλες, μεγάλα bangles, chockers που είναι ό, τι πιο μοδάτο. Προσοχή στην ποσότητα!! Δεν υπάρχει λόγος ξαφνικά να δείχνετε υπερφορτωμένες!!
6. Φορέστε έξυπνα αξεσουάρ όπως γάντια από βελούδο ή σατέν στο ύψος του αγκώνα!! Θα μεταμορφώσουν οποιοδήποτε μονόχρωμο look και θα θυμίζει editorial Lanvin ή Μoschino.
7. Αναμφισβήτητα αν κάτι ξέρετε καλά αυτό είναι το δυνατό σημείο στο σώμα σας!! Διαλέξτε λοιπόν το ρούχο που θα το αναδείξει!! Μίνι φόρεμα για υπέροχα πόδια, χαμηλό ντεκολτέ για όμορφο μπούστο κτλ. Τονίστε έξυπνα το σημείο που σου δίνει αυτοπεποίθηση και θα νιώθεις υπέροχα όλη τη βραδιά!!
8. Αποφύγετε τις υπερβολές!! Παγιέτες, λάμψεις, στρας, όγκος μόνο σε μικρές ποσότητες, σε αξεσουάρ ή σε λεπτομέρειες στο ρούχο!! Τα total λαμπερά looks πολλές φορές καταλήγουν να είναι καταστροφικά ή ακόμη χειρότερα να είστε ίδια ντυμένες με την αειδό του προγράμματος!! Αν επιμένετε... θα πρέπει να το κάνετε μόνο αν έχετε επενδύσει σε αυτό. Αν δηλαδή η ποιότητά του είναι τόσο καλή που κοστίζει ακριβά -δυστυχώς- και δεν μοιάζει ψεύτικο.
9. Επιλέξτε ένα καλό παλτό, γούνα ή καμπαρντίνα για την περίσταση!! Παρ' όλα αυτά όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το πανωφόρι σας, δεν αρκεί. Φροντίστε να είναι το ρούχο σας αυτό που θα κλέψει τα βλέμματα!!
10. Είναι ευκαιρία να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα γιορτινό σινιόν και να τα στολίσετε με στέκες, με μικρό βέλο ή με ένα vintage στεκάκι αν η εμφάνιση είναι πιο ρετρό!! Αν το επιλέξετε μην κάνετε υπερβολές στο μακιγιάζ!! Θυμηθείτε το άρωμά σας και να χαμογελάτε. Η ομορφιά είναι θέμα διάθεσης πάντα. Και φυσικά, μην ξεχνάτε τη σωστή στάση του σώματος.... Δείχνει καλύτερα οτιδήποτε κι αν φορέσετε!!
Βασικός Κανόνας!! Αν είστε καλεσμένες σε πάρτι με μπουφέ, μην το παρακάνετε με το φαγητό αφού μπορεί να φουσκώσετε και το ρούχο σας, να σταματήσει να σας κολακεύει!! Και ...μην γεμίσετε το πιάτο σας, πάνω από μία φορά!! Δεν είναι chic!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...