1 Δεκ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/12

"Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις στην ζωή σου μπορεί να είναι πολύ θετικές, αν επιδείξεις το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας, αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να ενταχθείς σε μια ομάδα που εξυπηρετεί άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη προάγει την επιμόρφωσή σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί και πέραν των ορίων της χώρας!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο ενεργός Άρης προαναγγέλλει ραγδαίες εξελίξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου, δείχνοντάς του πως δεν τον θεωρείς δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την προσωπική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επαφή σου με την φύση και τα ζώα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη διευρύνει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου κι ίσως έχεις την δυνατότητα να αναθέσεις ένα δύσκολο εγχείρημα σε κάποιους/ες που είτε ξέρουν καλά την δουλειά τους, είτε έχουν άκρες!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η ημέρα προσφέρεται για να μοιραστείς με τον άνθρωπό σου δουλειές, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Τοξότη σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού» και από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να υποτιμήσεις τις βοήθειες από τους άλλους. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σου προσφέρει ένα σημαντικό όφελος από μια παλιά υπόθεση που ίσως να θεωρείς «τελειωμένη» αλλά έχει να σου δώσει ακόμη πολλά!

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζαν δύσκολες. Παράλληλα, αίρονται εμπόδια και επιφυλάξεις, που σε κρατούσαν αδρανή ή αγχωμένο/η!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Στην παρούσα συγκυρία ο Ήλιος στον Τοξότη ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνδυάσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με χρήσιμες επαφές και διεργασίες για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης στον Ζυγό συμβάλλουν στην βελτίωση της ερωτικής σου ζωής κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς πολλές ευχάριστες στιγμές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε «οικογενειακό» κλίμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες αλλά και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που ίσως έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα. Γενικά, υπάρχουν αρκετοί/ες που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις είναι δικές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους απρόσμενους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ρυθμίσεις οριστικά μια εκκρεμή υπόθεση του παρελθόντος.

Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπό σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου «λύσει» το άγχος και να σε κάνει πολύ πιο ορεξάτο/η στις προσωπικές σου υποθέσεις. Ίσως μάλιστα είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για όλα αυτά που μπορεί να σας απασχολούν. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη σου υπόσχεται μια γόνιμη όσο και διασκεδαστική καθημερινότητα, με πολλές επαφές και ανταλλαγές απόψεων.

Ερωτικά
Για όσο καιρό βρίσκεσαι σε φάση... διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και η καλύτερη επιλογή του σήμερα μπορεί να γίνει η χειρότερη του αύριο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ισχύς εν τη ενώσει! Ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να «τρέξει» πολύ πιο αποτελεσματικά αν αναζητήσεις τις κατάλληλες συμμαχίες. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική ρύθμιση, που είναι αναγκαία για την συνέχεια. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ίσως σου προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα, μέσω κάποιων αποκαλύψεων για ένα θέμα που σε «καίει».

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να ξαναζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει μια νέα γνωριμία, καλό είναι όμως να ψάξεις τι «υπόλοιπα» έχει από το παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ύστερα από κάποιες δύσκολες μέρες, ο Ήλιος στο ζώδιό σου έχει τις... καλές του κι αρκετά είναι αυτά που μπορεί να εξελιχθούν θετικά στην ζωή σου αλλά ίσως το πολυτιμότερο για σένα να είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και η βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Μάλιστα, οι «έξωθεν καλές μαρτυρίες» που μπορείς να εξασφαλίσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Ερωτικά
Τα προσόντα σου ελκύουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες αλλά για να μην χάνεις τον καιρό σου, καλό είναι να παροτρύνεις κάθε ενδιαφερόμενο/η να «αποδείξει» έμπρακτα την συμπάθειά του/της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Τοξότη ευνοεί τις επαγγελματικές σου βλέψεις κι αν εργαστείς με την συνήθη μεθοδικότητά σου, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου. Επιπλέον, φαίνεται ότι θα πάρεις βοήθειες από άτομα που ξέρουν καλά αυτό που κάνουν, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην απόκτηση εξοπλισμού που θα σου λύσει τα χέρια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από μια φιλική διαμεσολάβηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, αφού μόνον εσύ μπορείς να δώσεις τον παλμό σε μια προσπάθεια, που έχει μεν προδιαγραφές αλλά χρειάζεται τον «αρχηγό» της. Επιπλέον φαίνεται να έχεις το συμπαντικό ΟΚ για να επιδιώξεις συνεργασίες ή συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος. Ίσως μάλιστα ο ενεργός Χείρωνας να σε ανταμείψει και με μια επιστροφή χρημάτων.

Ερωτικά
Η υπόθεση θυμίζει συνοικέσιο! Από την μια πλευρά φίλοι και γνωστοί ενδιαφέρονται για σένα, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που «σου κάνουν», από την άλλη όμως κι εσύ μπορεί να ανταποδώσεις τα ανάλογα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Τοξότη ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου μέσω κάποιας συμφωνίας. Ωστόσο, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να σου προκαλέσει μια ανεξήγητη φοβία, που έχει την καταγωγή της από παρελθούσες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να επανεξετάσεις μια προσωπική σου υπόθεση κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια συναισθηματική παλινδρόμηση, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει θέματα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...