6 Δεκ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλό σας μήνα! Καλώς μας ήρθες Δεκέμβρη. Ο μήνας των εορτών,.......ο μήνας του μελομακάρονου και του κουραμπιέ, ο μήνας που χαρίζει χαμόγελα και συγκίνηση σε όλους. Η εποχή που και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά και ένα κλίμα αγάπης κατακλύζει όλο τον κόσμο.

Κάπως έτσι και εμείς σε αυτό το κλίμα θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας, μέσα από τα TOP – 10 μας τα οποία εσείς δημιουργήσατε.

Τη δεκαετία των 90s ήταν ένα από τα κομμάτια που έκανε πραγματικά πάταγο. Το ίδιο γίνεται με κάθε του διασκευή. Νούμερο ένα αυτή την εβδομάδα όπως και την προηγούμενη deeper love από Jaus.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Jauz - Deeper Love
2. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
3. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
4. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
5. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
6. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
7. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam)
8. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
9. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)
10. SHKT & Vanilla Ace -Fall in Love

Είναι γεγονός πως κάθε του νέα παραγωγή σας αρέσει. Fall in love ο τίτλος της νέας δουλειάς του Vanilla Ace μαζί με SHKT. Εκεί συναντάμε τη μοναδική Άννα Βίσση μετά από μεγάλη απουσία από νέες δισκογραφικές δουλειές να μας λέει για σένα.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Άννα Βίσση – Για σένα
2. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
3. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
4. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
5. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός
6. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
7. Νίνο – Έρχεται η νύχτα
8. REC – Έχω εσένα
9. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ 
(Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)
10. Μαλού - Τους Είπες Πως
Ένα από τα τραγούδια που έχετε αγαπήσει μήνες τώρα και θα το δούμε σίγουρα και στο TOP – 10 of the year είναι το τους είπες πως από τη Μαλού. Με αυτό το τραγούδι φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Στη συνέχεια το non – stop DJ set μας κάνει ένα μακρινό ταξίδι μέχρι το Los Angeles στην Καλιφόρνια. Εκεί συναντάμε τον Thomas Wesley Pentz που για πρώτη φορά φιλοξενούμε στο post μας.

Γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου του 1978 στο Tupelo του Mississippi πέρασε τα περισσότερα χρόνια της εφηβείας του στο Miami. Εκεί έγινε οικείος με τον μπάσο ήχο που παίζεται στο Miami. Αν και η γενέτειρά του φημίζεται για τη rap μουσική πήρε τα στοιχεία αυτών των δύο πόλεων σαν εφόδια για τις παραγωγές του. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Central Florida και μετέπειτα στο Temple university όπου άρχισε να ασχολείται με τη μουσική ξεκινώντας όπως όλοι οι παραγωγοί σχεδόν, ως DJ.

Κάποια gigs στην Philadelphia τον απογείωσαν ως DJ και από Low budget DJ έγινε ένας από τους διασημότερους εκείνης της εποχής. Εκεί ήρθε και το πρώτο συμβόλαιο με την Big Dada records. Κάποιες εμφανίσεις του στο Fabric club στο Λονδίνο του έδωσαν τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τον M.I.A. Πλέον από ένας άγνωστος DJ άρχισε να γίνεται ένας πασίγνωστος παραγωγός και συνεργασίες όπως με Shakira, Robyn, Kid Cudi, Bruno Mars, No Doubt και Snoop Dogg δεν άργησαν να έρθουν.

Για όσους δεν καταλάβατε για ποιον μιλάμε φυσικά εννοούμε τον Diplo ένα ανερχόμενο αστέρι παραγωγών αλλά και DJ. Εμείς σας παρουσιάζουμε το τελευταίο του σετ με τίτλο Diplo and Friends – Miami Bass Special. Εσείς απλά κάντε click στο παρακάτω link και πατήστε στο κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας.


Μετά από αυτό το δίωρο set φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο  Facebook profile Piko Valdez.
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών.

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Μήνας εορτών είπαμε και όλοι οι συντελεστές του TOP – 10 music countdown ευχόμαστε τα καλύτερα στη Βαρβάρα, τον Σάββα, το Νίκο και τη Νικολέτα για τις ονομαστικές τους εορτές. Εμείς να σας αφήσουμε να απολαύσετε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακό όσο θα τσιμπάμε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μην ξεχνάτε…. Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...