1 Δεκ 2015

ΝΔ: Κλειδώνουν για 13 Δεκεμβρίου οι κάλπες

Συνεδριάζει ξανά σήμερα η ΚΕΦΕ για την τελική επιλογή της εταιρίας
Για τις 13 Δεκεμβρίου φαίνεται ότι κλειδώνουν οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ., χωρίς όμως να αποκλείεται.......
το ενδεχόμενο κάποια διαφωνία μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων να τινάξει τη διαδικασία στον αέρα. Η χθεσινή συνεδρίαση στη ΚΕΦΕ επικεντρώθηκε στη συγκεκριμένη ημερομηνία, προκρίνοντας ως εταιρία τη Vodafone.

Στη διαδικασία εμπλέκεται και το όνομα του ΟΤΕ για το στήσιμο call center ώστε να καταγράφονται τηλεφωνικά όσοι εγγράφονται και ψηφίζουν, αντί να καταχωρίζονται επιτόπου στα laptops, πιθανότητα που σύμφωνα με πληροφορίες συναντά την αντίδραση της πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου σήμερα προκειμένου να συνεχιστεί η ανταλλαγή τεχνικών στοιχείων με τη Vodafone, η οποία θα αποστείλει την τελική οικονομική προσφορά το πρωί της Τετάρτης, χωρίς να είναι σίγουρο ότι η Συγγρού θα μπορεί να ανταποκριθεί στο κόστος. Η χθεσινή συνεδρίαση πάντως σημαδεύτηκε από την αποχώρηση του Θόδωρου Αμπατζόγλου, έπειτα από ένα νέο κύκλο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ της πλευράς Μεϊμαράκη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Δυο ώρες πριν ξεκινήσει η ΚΕΦΕ, με επιστολή του προς το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ο στενός συνεργάτης του κ. Μεϊμαράκη ζητούσε να μάθει: πρώτον, «ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρίας Infosolutions» και δεύτερον «σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού και ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από τη μόνιμη απουσία του;».
Κατερίνα Κατσαβού
Ολόκληρο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου τύπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...