12 Νοε 2015

Ryanair: Εισιτήρια με €9,99 για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα

Καθοριστική η συμβολή της ιρλανδικής εταιρείας στη διετή εντυπωσιακή άνοδο.......
του αεροδρομίου της Αθήνας. Το προφίλ των επιβατών της και η νέα βάση στην Κέρκυρα για το καλοκαίρι του 2016. Η προσφορά που ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα και τo θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρίας.

Με μια τούρτα γιόρτασε χθες βράδυ η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair το γεγονός ότι ξεπέρασε τους 3 εκ. επιβάτες στα δρομολόγια της από και προς την Αθήνα.
Η τούρτα, όμως, είχε και ... «κερασάκι» καθώς η ιρλανδική εταιρεία προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες εισιτήρια σε τιμή 9,99 Ευρώ για όσους κάνουν κράτηση θέσης στην ιστοσελίδα της (www.ryanair.com) μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015.

Η Ryanair ξεκίνησε τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας την 1η Απριλίου 2014 και, ήδη, έχει διακινήσει 3.086.292 επιβάτες στις πτήσεις της από και προς την ελληνική πρωτεύουσα.

Η ιρλανδική εταιρεία εξυπηρετούσε αρχικά έξι προορισμούς τρεις εσωτερικού και τρεις εξωτερικού) ενώ τον φετινό χειμώνα θα πετά συνολικά σε 13 προορισμούς και εκτιμά ότι στο σύνολο της χρονιάς θα διακινήσει 2,4 εκ. επιβάτες.

Το φετινού χειμερινού προγράμματος δρομολογίων της η Ryanair στην Ελλάδα θα εξυπηρετείται από πέντε αεροπλάνα τα οποία θα χρησιμοποιούν ως βάση τους το αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και, μεταξύ άλλων, θα προσφέρει οκτώ καθημερινά δρομολόγια προς Θεσ/νίκη και καθημερινό Business δρομολόγιο προς Βερολίνο και άλλα δύο προς Λονδίνο.

Αναφερόμενος στο φετινό χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της Ryanair από και προς την Αθήνα, ο δ/ντής μάρκετινγκ και πωλήσεων John Alborante ανέφερε πως η εταιρεία θα πετά συνολικά σε 13 προορισμούς, θα διακινήσει φέτος 2,4 εκ. επιβάτες ενώ θα συμβάλλει αποφασιστικά στη στήριξη 1.800 παράπλευρων θέσεων απασχόλησης στο αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ryanair, οι Έλληνες επιβάτες της εταιρείας θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να μεταφέρουν δωρεάν δεύτερη χειραποσκευή ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους τις πρόσθετες υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.

Παρουσιάζοντας στοιχεία από τη δραστηριότητα της Ryanair στο αεροδρόμιο της Αθήνας η δ/ντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) Ιωάννα Παπαδοπούλου, επεσήμανε την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή της ιρλανδικής εταιρείας στη διετή ανοδική πορεία μεγεθών του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με την Ι.Παπαδοπούλου, η συμβολή της Ryanair ήταν καθοριστική στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς τη Σαντορίνη καθώς «ξαναέκανε τους Έλληνες να μετακινηθούν στο νησί με αεροπλάνο».

Αναφερόμενη στο προφίλ των επιβατών της Ryanair η επικεφαλής μάρκετινγκ του ΔΑΑ σημείωσε πως ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι 34 ετών, μοιράζονται σε άνδρες και γυναίκες προτιμούν να κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή (late booking) και ταξιδεύουν κυρίως για λόγους αναψυχής.

To θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της Ryanair προς την Ελλάδα
Για το 2016 θα είναι αυξημένο 10% σε σχέση με πέρυσι και θα περιλαμβάνει συνολικά 21 προορισμούς. Κομβικό ρόλο στο θερινό πρόγραμμα 2016 της ιρλανδικής εταιρείας θα έχει η Κέρκυρα όπου θα λειτουργήσει μια νέα βάση όπου θα σταθμεύει ένα αεροπλάνο. Από τη νέα βάση της στο νησί των Φαιάκων η Ryanair θα εξυπηρετεί το επόμενο καλοκαίρι 11 προορισμούς.
Πηγή: euro2day.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...