29 Νοε 2015

Απολαμβάνει την μοναξιά της... Κορυφής!! Νίκησε και τον Ανδριακό με 3-0 (pics-vids)

Νίκησε εύκολα τον Ανδριακό και είναι μόνος... πρώτος!
Με τέρματα των Αμπαδίνη (64'), Μωϋσίδη (73') και Μύρτινα(75') ο Α.Ο Μυκόνου νίκησε πολύ άνετα με 3-0 τον Ανδριακό στον Κόρφο και ανέβηκε.......
στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων, με 14 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται με 12 βαθμούς ο Α.Ο. Σύρου. Οι Ανδριώτες από την άλλη επέδειξαν πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, παρότι έχασαν με τρία γκολ διαφορά.
Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να ψάχνονται αρκετά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ανδριακό να περιμένει όλος πίσω στην άμυνα τον Α.Ο Μυκόνου που από την αρχή προσπάθησε να πιέσει και να πάρει τον έλεγχο.

Ο αγώνας
Πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου ήταν στο 21΄ με τον Αργυρόπουλο να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ, και δύο λεπτά αργότερα πάλι έγινε σουτ με παρόμοιο τρόπο όμως πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο Μωυσίδης. Στο 24’ ο Μύρτινας με κάθετη πάσα θα βρει μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Κλέιντη ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Τσιάμαλου.

Ο Αργυρόπουλος θα δοκιμάσει πάλι το πόδι έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 35΄ καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ θα διώξουν οι αμυντικοί του Ανδριακού όμως η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Ανδριακού. Ο Κλέιντι απείλησε στο 40΄ καθώς μετά από σέντρα του Ράγια θα πάρει τη κεφαλιά όμως δε θα μπορέσει να σκοράρει, ένα λεπτό αργότερα σε μια ίδια φάση με τελικό αποδέκτη όμως τον Μωυσίδη η μπάλα θα έχει την ίδια κατάληξη.

Ο Ανδριακός θα απειλήσει στο 42΄ καθώς μετά από σέντρα σουτ του Γλύνου η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και θα βγει άουτ. Η τελευταία φάση άνηκε στην ομάδα της Άνδρου με τον ίδιο πρωταγωνιστή να σουτάρει όμως μπλόκαρε ο Σαββόπουλος για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο οι Μυκονιάτες θα απειλήσουν με σουτ από τον Αργυρόπουλο το οποίο πέρασε άουτ.
1-0
Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί στο 64’ καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μύρτινα ο Αμπαδίνης θα πάρει τη κεφαλιά γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Παρακολουθήστε video:
2-0
Το 2-0 για τους Μυκονιάτες θα γίνει στο 73΄ με τον Ξένο να βγαίνει από τα πλάγια και να γυρίζει στον Μωυσίδης ο οποίος και σκόραρε.
Παρακολουθήστε video:  
3-0
Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάμπακαρ θα στρώσει τη μπάλα με το στήθος στον Μύρτινα ο οποίος έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 3-0 με ένα πολύ όμορφο σουτ.
Παρακολουθήστε video: 
Η ομάδα της Άνδρου θα πίεση στο τελευταίο τέταρτο του ματς, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτια στο 89΄ μετά από σουτ του αρχηγού της ομάδας, του Κριτή, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης Θ.): Σαββόπουλος, Ράγια (82΄ Βερώνης), Ξένος, Αργυρίου, Αμπαδίνης, Αργυρόπουλος, Μύρτινας (82΄ Ράμσεϋ), Μπάμπακαρ, Μωησίδης, Πετράι (72΄Μπαλλής), Νέντιζ

Ανδριακός Ο.Φ. (Απένας Ι.): Τσιάμαλος, Γαρύφαλος, Νάζος, Ζαννάκης Ε., Ισλαμάι, Γλύνος, Τσοργανίδης, Ζαννάκης Γ ( 66΄Χαφάη)., Ουέλινγκτον (59΄Κοντός), Κριτής, Γιαννησόπουλος ( 88΄ Νικολάς).
Διαιτητές ήταν οι: Κολυμπίρης, Ρούσος Ι. και Υφαντίδης
Δείτε εικόνες από του αγώνα: 
 
  

 
 
 
 

περισσότερες φωτο σε λίγο 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...