27 Νοε 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/11

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και ιδίως τις επαγγελματικές. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια υπόθεση του παρελθόντος κι εδώ χρειάζεται προσοχή αφού αν πρόκειται για την αναβίωση κάποιου ανταγωνισμού, το όποιο καλό κλίμα θα διαταραχθεί. Μείνε λοιπόν μόνον στα θετικά κι άσε τα υπόλοιπα να... τα πάρει το ποτάμι!
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια «παθιασμένη» επιλογή, με κάθε ρίσκο που μπορεί να εμπεριέχει αυτό, και σε μια άλλη πιο «ήπια» αλλά και πιο ασφαλή. Εσύ αποφασίζεις

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να αφιερώσεις τον χρόνο σου στην φροντίδα του εαυτού σου, ενώ μπορεί να συνδράμει θετικά και στις εργασιακές σου σχέσεις. Ωστόσο η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να μεταφέρει εντάσεις του χθες στο σήμερα, με την «συνδρομή» ενός προσώπου που λογίζεται ως φίλος/η αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον ζημιά κάνει.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, φαίνεται να συνδυάζει την λογική με την ευαισθησία κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ο... δρόμος είναι ανοικτός!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στο Ζυγό, είναι πιθανόν να βιώσεις πολύ πιο έντονα κάποιες καταστάσεις που σε άλλες εποχές θα αντιμετώπιζες με εξαιρετική ψυχραιμία. Κι επειδή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δύσκολα θα βγάλεις άκρη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στην δημιουργικότητα σου, εκφράζοντας μέσω αυτής το όποιο πάθος σου.
Ερωτικά
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο... Μπορείς να ζήσεις το ίδιο καλά είτε μια «εγκεφαλική» περιπέτεια, είτε ένα σφοδρό πάθος, όχι όμως και τα δύο εκ... παραλλήλου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένεια σου. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να «τρέξουν» κάποιες οικοδομικές ή άλλες εργασίες που για να γίνουν ίσως χρειαστεί να βγουν τα μέσα... έξω. Αν όμως πρόκειται για την αναβίωση εντάσεων ή προβλημάτων του παρελθόντος, η Αφροδίτη θα φροντίσει ώστε όλα να τελειώσουν με μια μεγάλη αγκαλιά.
Ερωτικά
Όσο κι αν αναζητάς την ηρεμία σου μέσα σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, φαίνεται πως κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται για να σε... ταράξει, επαναφέροντας στην ζωή σου ένα θέμα που θεωρούσες λήξαν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε ένα όμορφο ταξίδι ή να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση με πρακτική αξία. Επιπλέον ίσως ασχοληθείς ξανά με κάτι που είχες εγκαταλείψει για λόγους «ανωτέρας βίας». Σε ακόμη πιο πρακτικό επίπεδο, ο ενεργός Άρης μπορεί να «ξεθάψει» παλαιά εργαλεία ή συσκευές που διατηρούν ακόμη την λειτουργικότητα τους
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να συλλέξεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει. Μπορεί βέβαια να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και από την... άλλη πλευρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει τις στιγμές ηρεμίας που ζητάς, είτε κοντά στην φύση, είτε με την συντροφιά ενός αγαπημένου pet. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Άρης σε βάζει να «τρέχεις» για οικονομικά θέματα, που μάλλον σχετίζονται με το παρελθόν σου κι όσο είναι πιθανό να λάβεις πίσω κάποια δανεικά, άλλο τόσο είναι να σου ζητηθεί να ξεκαθαρίσεις μια παλαιά σου οφειλή.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Δία στο πλευρό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου. Ίσως μάλιστα ξαναζήσεις κάποιες μοναδικές στιγμές που πίστευες πως δεν θα ξανάρθουν ποτέ.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να... σκάψεις, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, ώστε να φέρεις στο φως οτιδήποτε κρυμμένο που όμως εξακολουθεί να έχει την αξία του, από παλαιά αντικείμενα, μέχρι μνήμες που... πονάνε! Κι όσο κι αν η Αφροδίτη σε καλεί να τα ξεχάσεις όλα κι απλά να περάσεις όμορφα, η ουσία παραμένει: Δεν μπορείς να κτίσεις κάτι νέο αν πρώτα δεν «διορθώσεις» το παρελθόν σου.
Ερωτικά
Η μεν Αφροδίτη σε ωθεί να «καλλιεργήσεις» μια σχέση από την οποία θα υπάρξει ένα αμοιβαίο όφελος, ο δε Άρης σε καλεί να ανταποκριθείς κυρίως στα «θέλω» σου χωρίς κανέναν υπολογισμό. Μακάρι να μπορούσες να τα συνδυάσεις και τα δύο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης φέρνει στην επιφάνεια παλιές έχθρες, απωθημένα και τραύματα, οπότε μάλλον έχεις πολύ «δουλειά» να κάνεις! Ίσως μάλιστα να καταλάβεις τελικά τι ή ποιος ακριβώς «μεσολάβησε» για να χαλάσει μια υπόθεση του παρελθόντος, η οποία τυπικά είχε όλες τις προδιαγραφές για να πάει καλά. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Τα φλερτ και οι «πονηρές» προτάσεις δεν θα σου λείψουν αλλά προκειμένου να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος, είναι προτιμότερο να επιλέξεις μια φιλική συντροφιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Συμμαχίες αλλά και έχθρες του παρελθόντος αναβιώνουν με αφορμή –πιθανότατα– ένα ιδεολογικό ή κοινωνικό ζήτημα. Κι επειδή το πάθος περισσεύει, δεν αποκλείεται τελικά να χαλάσουν οι σχέσεις σου με κάποιον φίλο ή φίλη, που έχει την ίδια ανυποχώρητη στάση με σένα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να κερδίσεις νέες συμπάθειες αλλά γιατί να χωριστεί ο κόσμος σου σε δύο «στρατόπεδα»;
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση τα όποια προβλήματα φαίνεται να έχουν... μετακομίσει στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά να θυμάσαι πως η καλοπροαίρετη παρέμβαση σου μπορεί τελικά να παρεξηγηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Άρη στον Ζυγό είναι σαν να «κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» και η διάθεση σου να αναλάβεις δράση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες μπορεί να «δέσει» άριστα με την επικουρική συνδρομή κάποιων παλιών γνωστών που κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο που διαπραγματεύεσαι. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο για την διασκέδαση σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, ώστε να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση. Ο Άρης όμως δημιουργεί «αυτόματες» συμπάθειες ή αντιπάθειες που όσο να ‘ναι σε... μπερδεύουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σου ζητά να διευθετήσεις οριστικά μια νομική υπόθεση που παραμένει σε εκκρεμότητα αλλά και να εντρυφήσεις ξανά σε ένα γνωστικό αντικείμενο που είχες καιρό να «πιάσεις». Σε ανάλογο μήκος κύματος αλλά με γνώμονα την καλοπέραση σου, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην διαδικτυακή επικοινωνία.
Ερωτικά
Αν αναζητάς πραγματική «δράση» τότε δεν έχεις παρά να κυκλοφορήσεις ή να ταξιδέψεις. Υπάρχει όμως και η «εικονική πραγματικότητα», που για κάποιους άλλους δεν λέει τίποτα αλλά για σένα «μετράει»!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου παρέχει πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που σχεδίαζες από καιρό. Παράλληλα όμως ο Άρης σε θέλει πιο «μαχητικό» κι ίσως τελικά να μην αρκεστείς στα έτοιμα αλλά να ρισκάρεις με σκοπό ένα πιο «ευδιάκριτο» κέρδος. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι μια τέτοια πολιτική μπορεί να σε οδηγήσει τάχιστα στο... μηδέν!
Ερωτικά
Για σήμερα η έμφαση πέφτει στην σεξουαλικότητα σου κι ίσως αποκτήσεις κάποιες νέες εμπειρίες, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε καθαρά τεχνικό. Απλά να θυμάσαι ότι κάθε «πολεμιστής» θέλει και την... ξεκούραση του!
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...