24 Νοε 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/11

Γόρδιος δεσμός
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο .......

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σου ζητά να ανταποκριθείς σε προκλήσεις που απαιτούν άμεση δράση, σωστά αντανακλαστικά αλλά και συμβιβαστικό πνεύμα. Γιατί εκείνο που μπορεί να σε εμποδίσει να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα δεν είναι τόσο κάποια δική σου αδυναμία αλλά το να παρασυρθείς σε άσκοπες διαμάχες, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε λοιπόν στο «κέντρο» σου κι όλα θα πάνε καλά.
Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι δύσκολες όψεις του Ερμή στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλουν στην ανάδειξη οικονομικών προβλημάτων, κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει στη λήψη κάποιων χρήσιμων αποφάσεων. Επιπλέον, αρκετά κρίσιμες είναι για σένα οι «απαιτήσεις» του Άρη, που σε καλεί να αναλάβεις δράση γύρω από εργασιακά θέματα, με σκοπό είτε να επιλύσεις θέματα που χρονίζουν είτε να προλάβεις τα... χειρότερα!
Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες ότι ένα θέμα είχε κλείσει οριστικά, τα δεδομένα σε αναγκάζουν να το επανεξετάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε άφησε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι να «μιλήσει» η καρδιά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα, αναπτύσσοντας παράλληλα την δημιουργικότητα σου αλλά την ίδια στιγμή σου βάζει... δύσκολα σε σχέση με μια συνεργασία σου ή γενικότερα τους άλλους. Σε πρώτη φάση καλείσαι να είσαι πιο υποψιασμένος, να ερευνάς και να «διαβάζεις πίσω από τις λέξεις», ώστε να αποφύγεις παγίδες και «στημένες» καταστάσεις.
Ερωτικά
Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες ώστε να αποτρέψεις ή να αποκρούσεις κάποιες έξωθεν «επιθέσεις» ή διεκδικήσεις που ίσως και να αγγίζουν τα όρια του παραλόγου. Αυτό όμως τελικά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελος σου. Παράλληλα, ο «μπλοκαρισμένος» Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασιακά θέματα, όπου υπάρχει μπόλικο... παρασκήνιο!
Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται κι ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητα σου κι είναι πιθανό να προβείς σε ενέργειες που δεν λύνουν προβλήματα αλλά δημιουργούν περισσότερα. Μην βιαστείς λοιπόν να δράσεις, παρασυρμένος/η από δεδομένα ή καταστάσεις που ίσως και να μην είναι όπως φαίνονται. Παράλληλα πρόσεξε πολύ οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την διερεύνηση κάθε πτυχής μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Παράλληλα όμως έχε τον νου σου και σε «καλοθελητές» που ίσως επιχειρήσουν να σε παραπλανήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με ένα περίπλοκο θέμα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Επιπλέον, ο Άρης ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια αναστάτωση σχετική με ένα οικονομικό αλλά ίσως και επαγγελματικό ζήτημα κι αν θέλεις πραγματικά να μην βγεις χαμένος/η από όλη αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να έχεις το σθένος να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν κι ακόμα περισσότερα.
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός πάθους-λάθους! Επιπλέον καλείσαι να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά «ειδυλλιακή» κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε γιατί επιθυμείς να αναδείξεις τα προσόντα σου, είτε απλά γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Επειδή όμως ο πλανήτης έχει την τάση να... καίει μαζί με τα «ξερά» και τα «χλωρά» πρόσεξε μήπως τελικά φερθείς απότομα ή εγωιστικά σε άτομα που δεν αξίζουν μιας τέτοιας συμπεριφοράς.
Ερωτικά
Αν το θες πραγματικά μπορεί να βιώσεις έντονες συγκινήσεις. Καλό είναι όμως να μην ταλαιπωρήσεις τους άλλους και τον εαυτό σου με διαρκείς παλινδρομήσεις, αλλά να δράσεις μόνον όταν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη ανακατεύει την «τράπουλα» στα οικονομικά σου αναδεικνύοντας νέες ανάγκες και νέα προαπαιτούμενα. Ίσως μάλιστα να ανησυχήσεις από κάποιες εξελίξεις, επειδή ωστόσο πολλά από αυτά που φαίνονται δεν είναι... ακριβώς έτσι αλλά αποτελούν μέρος ενός σχεδίου παραπλάνησης, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, πριν διερευνήσεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Ίσως σου πουν κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά μάλλον πρόκειται για μια συκοφαντία. Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα, αντίθετα θα πρέπει να... προβληματιστείς για τον/την «αγγελιοφόρο»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες γύρω από κάποια θέματα που χρονίζουν και ίσως σε «βαραίνουν». Σε αυτό θα έχεις σύμμαχο σου και τον Άρη που μπορεί να σου δώσει την κατάλληλη ώθηση, από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστεί να συγκρουστείς με διαφορετικές αντιλήψεις και ξένα συμφέροντα
Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν φίλο ή φίλη σου..
Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου που το μόνο που σκέφτεται είναι η δική του καλοπέραση, σε βάρος μάλιστα της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν πάντως πετύχει τον στόχο του, θα έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης στον Ζυγό σε θέλει έτοιμο να «εφορμήσεις» ώστε να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο σου. Αν όμως στο «παιχνίδι» υπάρχουν και κάποιοι ανταγωνιστές, κινδυνεύεις να αναλωθείς σε συγκρούσεις ή εντάσεις που τελικά θα σε βγάλουν από το πλάνο σου. Ίσως λοιπόν είναι σκόπιμο πριν κινηθείς να καλύψεις τα νώτα σου αναζητώντας την ελάχιστη δυνατή συμφωνία.
Ερωτικά
Ο Ερμής σε καλεί να «φωτίσεις» το παρασκήνιο κι αν σκοπεύεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο «πολιορκημένος» Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Παράλληλα, ενδέχεται να συμμετάσχεις σε ποικίλες ζυμώσεις, διεκδικώντας έναν καίριο ρόλο στις εξελίξεις, καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στις ανούσιες λεπτομέρειες γύρω από προσωπικά θέματα, δίνοντας έμφαση στις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Ο κόσμος βέβαια απέχει πολύ από το να είναι «όμορφος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος» κι ίσως σου γίνει μια «πονηρή» κρούση ή πρόταση-παγίδα, με σκοπό είτε την συκοφάντηση σου, είτε την οικονομική εκμετάλλευση σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «προσγειωθείς» στην πραγματικότητα, ίσως μάλιστα να συμβούν πράγματα που θα πλήξουν την εμπιστοσύνη σου και θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Στα συμπεράσματα σου θα πρέπει όμως να συμπεριλάβεις και τις δικές σου ευθύνες, αφού όταν υιοθετείς μια υποκριτική ή ψεύτικη συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις από τους άλλους τα... ανάλογα!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η κρίση σου απέχει πολύ από να είναι σωστή. Πολλές φορές το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και φτιάχνει σενάρια που όσο κι αν τα στοιχεία τα «επιβεβαιώνουν», τελικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...