30 Νοε 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/12

"Μίξη του παλαιού με το νέο"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σου φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις και αναπάντεχα συναπαντήματα, με πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις αλλά οι «γέφυρες» μεταξύ σας έδειχναν «κομμένες». Πάντως σε δημιουργικό επίπεδο καλείσαι να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα και τις γνώσεις σου, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούργιο και τις καθαρά τεχνικές πλευρές μιας εφαρμογής με το συναίσθημα που αποπνέει.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που μπορεί να μοιάζει και με «κρίση πανικού». Αντί όμως να σαστίσεις, άδραξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή όλα αυτά που σε βαραίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι εκπλήξεις δεν είναι κι ό,τι το καλύτερο για σένα, πολύ περισσότερο στον οικονομικό τομέα, που θέλεις να εξελίσσονται όλα μέσα στα πλαίσια που έχεις ορίσει. Σήμερα όμως μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση, αφού οι όποιες ανατροπές λειτουργούν υπέρ σου. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να αναβιώσει μια υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε αλλά δεν έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της σχέσης σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «φιλική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής σου επιτρέπει να «εξασκήσεις» απέναντι στους άλλους τόσο την λογική σου πλευρά, όσο και την συναισθηματική και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μπερδέψεις τους αποδέκτες, καταλήγοντας σε μια πλήρη ασυνεννοησία! Παράλληλα, μπορεί να γίνουν και σε σένα δύο προτάσεις, η μια για κάτι «φρέσκο» και πρωτοποριακό κι η άλλη στα αχνάρια ενός παραδοσιακού σχήματος-προτύπου.

Ερωτικά
Τόσο μια «ελεύθερη» σχέση, όσο και μια «εξαρτημένη» έχουν τα υπέρ και τα κατά τους κι αν κληθείς να επιλέξεις μια από τις δύο καταστάσεις, το πιθανότερο είναι να τις πάρεις αμφότερες, είτε εκ παραλλήλου, είτε, όπως είναι το πιο σωστό, ως συνδυασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η στα συναισθήματα σου κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό «σπέρνει» στο διάβα σου άτομα με μια μάλλον «ψυχρή» ή κυνική νοοτροπία, κάτι που θα μπορούσε να σε ισορροπήσει, δείχνοντας σου την άλλη όψη των πραγμάτων.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να βρεις «παρηγοριά» σε μια μεγάλη όσο και δυνατή αγκαλιά, τελικά όμως ίσως διαπιστώσεις ότι εσύ είσαι που εμψυχώνεις και δίνεις φτερά στους άλλους, ξεκινώντας βέβαια από τον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής σου ζητά να γίνεις πιο δημιουργικός, αποδίδοντας με πρωτότυπο τρόπο μια σειρά παραδοσιακών θεμάτων και εφαρμογών. Κι αν τα καταφέρεις, είναι βέβαιο ότι θα συμπεριλάβεις στο target group σου, άτομα από δύο διαφορετικούς κόσμους, αυξάνοντας δραστικά την επιρροή σου. Παράλληλα όμως καλείσαι να αντιμετωπίσεις και μια αλλόκοτη ή αντιφατική συμπεριφορά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε κάνει πολύ πιο ζωηρό/η αλλά και ασταθή στις επιδιώξεις σου. Κι αν εσύ «καλοπερνάς», σίγουρα υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σου, που απορεί και προβληματίζεται με την στάση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σου ζητά να διαμορφώσεις τον χώρο σου, εφαρμόζοντας κάποιες καινοτομίες αλλά και αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά με έναν ευφάνταστο τρόπο! Καλό είναι λοιπόν να αρχίσεις να ψάχνεις τι και πως θα χρησιμοποιήσεις. Παράλληλα, μπορεί να σε επισκεφθούν εντελώς ξαφνικά κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό και με τα οποία σε συνδέουν πολλά.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρονάκια αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. Παίζει ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η «δουλειά» σου είναι να «παντρεύεις» με επιτυχία διαφορετικές τάσεις και ο σημερινός Ερμής σου προσφέρει πεδίον δόξης λαμπρόν! Αν μάλιστα κάποιοι απορήσουν για το πώς κατάφερες να «δέσεις» μεταξύ τους δύο «ξένους» κόσμους, δεν έχεις παρά να τους πεις ότι όλα γίνονται αν επιμένεις σε εκείνα που ενώνουν. Μακάρι βέβαια να μπορούσες να κάνεις το ίδιο και με τις δικές σου αντιφάσεις!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την κοινωνικότητά σου και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πλήρη βολιδοσκόπηση προθέσεων και να εμπλουτίσεις το «καρνέ» σου με «εν δυνάμει» συντρόφους. Μήπως όμως όλο αυτό τελικά σε φθείρει;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας, μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» σε μια λεπτομέρεια, κάτι που ίσως γίνει πολύ ενοχλητικό στην καθημερινότητά σου, τόσο για σένα, όσο και για όσους ή όσες σε περιστοιχίζουν. Διαχειρίσου λοιπόν πιο δημιουργικά τον πλανήτη, αποκαλύπτοντας κάποιες άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει ένα απροσδόκητο κέρδος.

Ερωτικά
Κάτι «δυνατό», όσο και κρυφό είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς. Αν όμως αφορά στον άνθρωπό σου, αναμένονται «φουρτούνες» κι εκεί θα φανεί πόσο καλός «καπετάνιος» είσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι όψεις του Ερμή με τον Χείρωνα και τον Ουρανό σου ζητούν να κινηθείς σε όλο το εύρος του φάσματος ανάμεσα στο παραδοσιακό και το καινούριο, δοκιμάζοντας κάθε δυνατό συνδυασμό τους. Κι αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να μην τα αφήσεις όλα στη μέση, μπορείς πραγματικά να κερδίσεις τους άλλους αλλά και να επιβεβαιώσεις την αίσθησή σου ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτα που να είναι δύσκολο για σένα!

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις ανάγκες που είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, φρόντισε ωστόσο η «σαλάτα» που θα γευτείς να σου αφήσει εν τέλει και κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά αποζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να ξαναδείς με μια διαφορετική οπτική ένα περιουσιακό σου θέμα. Από την άλλη, ο επίσης ενεργός Χείρωνας, σου ζητά να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας κάτι που δεν φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Αμφότεροι όμως μπορεί να σε πιέσουν να αλλάξεις κάποια πράγματα στην διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την σεξουαλικότητά σου κι ίσως το βασικό σου μέλημα θα έπρεπε να είναι η κάλυψη των σχετικών αναγκών σου, χωρίς να μπεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου πάει πολύ κι ίσως σε παρασύρει σε κάποιες ενέργειες ή εφαρμογές που ξεχωρίζουν αλλά και προκαλούν. Επειδή όμως ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» ή μιας άλλης νοοτροπίας, καλό είναι να κινηθείς πιο μετρημένα, γιατί τι να την κάνεις την όποια «αποκάλυψη της αλήθειας», αν εκλαμβάνεται ως εχθρική πράξη;

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να συμβάλλει σε μια διακριτή αστάθεια στις σχέσεις σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες καλό είναι να μην «δένεις» τίποτα, ούτε να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Απλά άσε τον χρόνο να κυλήσει!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς στα αδιέξοδα του μυαλού σου.

Ερωτικά
Ανεκπλήρωτοι πόθοι σου τριβελίζουν το μυαλό κι είναι πολύ εύκολο να ενδώσεις σε μια επιλογή, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο με το «σήμερα» αλλά με το «χθες». Αν όμως πρόκειται να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα μέσα σου, τότε χαλάλι της!
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...