22 Νοε 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Γιώργος Παπαδόπουλος - Σπάστα Remix By Petros Karras & DJ Piko
Καλωσορίσατε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker........
υπό την σκιά των γεγονότων στη Γαλλία. Παρακολουθώντας την καθημερινή ροή των γεγονότων πολλές φορές ευλογούμε το γεγονός πως είμαστε ένα μουσικό post και δεν πρέπει να βρεθούμε στη θέση να καταγράψουμε και να αναρτήσουμε τέτοιες ειδήσεις. Σε μία εποχή που ο άνθρωπος προσπαθεί να ανακαλύψει ζωή σε άλλους πλανήτες δυστυχώς δεν σέβεται τις ζωές που υπάρχουν στον πλανήτη που κατοικεί.

Μετά λύπης μας είδαμε το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το facebook, μέσα σε τρεις ώρες να δημιουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού ένα application για να μπει το υδατογράφημα της Γαλλικής σημαίας στη φωτογραφία προφίλ του κάθε χρήστη, ενώ κάποιοι λαοί αλληλοσκοτώνονται για αρκετά χρόνια χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να βρει μια λύση. Και εκεί είναι που αναρωτιέται ο καθένας μας αν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον κόσμο.

Όμως εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε το τι συμβαίνει με αυτά τα γεγονότα. Εμείς σας παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα τα καλύτερα TOP – 10 charts από την Ελληνική αλλά και διεθνή μουσική βιομηχανία όπως εσείς μας τα ζητήσατε. Νούμερο ένα όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε μια Ελληνική παραγωγή. Φυσικά μιλάμε για τους Consoul Trainin, Tikto και Liva να μας λένε the passenger.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
2. Jauz - Deeper Love 
3. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
4. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
5. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
6. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam)
7. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix)
8. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
9. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
10. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king

Με νέο entry ένα δίδυμο συνώνυμο με τις επιτυχίες και φυσικά εννοώντας τους Housetwins μαζί με τον Tyler Fiore να μας λένε I will be king είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο Ελληνικό TOP – 10. Εκεί συναντάμε για άλλη μια εβδομάδα τον Γιώργο Παπαδόπουλο να μας λέει να να να. 

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
2. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
3. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ 
(Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)
4. Άννα Βίσση – Για σένα
5. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
6. Μαλού - Τους Είπες Πως
7. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
8. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός
9. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
10. Νίνο – Έρχεται η νύχτα

Με νέο entry το έρχεται η νύχτα από το Νίνο φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Το ταξίδι μας μικρό αυτή τη φορά. Πηγαίνουμε στις κάτω χώρες και πιο συγκεκριμένα στην Ολλανδία να γνωρίσουμε τον Nick Rotteveel van Gotum. Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1989 στο Amerongen της Ολλανδίας ο Nick, κράτησε για πρώτη του φορά τύμπανο στην ηλικία των έξι ετών. Στην ηλικία των 12 πήρε το πρώτο του set drums και έπαιζε περίπου για τρία χρόνια.

Εκεί πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με τα πικάπ όπου για μεγάλη μας τύχη τον απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα. Πολλοί DJs – παραγωγοί τον εμπιστεύτηκαν και τον βοήθησαν, όπως οι Tiësto, Fedde le Grand, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Armand Van Helden, Avicii και Hardwell. Όταν λαμβάνεις support από παραγωγούς τέτοιου βεληνεκούς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιτύχεις.

Και φυσικά μιλάμε για την επιτυχία του Nicky Romero. Εμείς σας παρουσιάζουμε το τελευταίο του podcast με τίτλο Nicky Romero – Protocol Radio 169. Εσείς δεν έχετε από το να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας.


Μετά από ένα τέτοιο δυναμικό set φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου "σπάσ' τα" ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να σας ευχηθούμε να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Ελπίζοντας πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα δε θα γίνουμε μάρτυρες κάποιων άσχημων ειδήσεων. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...