25 Νοε 2015

Η easyJet προσθέτει 3 νέες θερινές γραμμές στο δίκτυο προς Ελλάδα

Οι πτήσεις της easyJet προς το Άμστερνταμ θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2016. Όσο για τις πτήσεις από Μύκονο για Λυών........
θα ξεκινήσουν από 2 Ιουλίου 2016 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Η easyJet  ανακοίνωσε σήμερα τρείς (3) ακόμα νέες γραμμές στο δίκτυο της προς τα ελληνικά νησιά, κατά τη θερινή περίοδο 2016- από Ρόδο προς το αεροδρόμιο Άμστερνταμ Σίπχολ και από Μύκονο προς Γαλλία σε Λυών και Νίκαια.

Τα νέα δρομολόγια θα λειτουργήσουν κατά τη θερινή περίοδο.

Οι πτήσεις της easyJet προς το Άμστερνταμ θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2016, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Όσο για τις πτήσεις από Μύκονο για Λυών θα ξεκινήσουν από 2 Ιουλίου 2016 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ προς Νίκαια θα είναι ένα εβδομαδιαίο δρομολόγιο κάθε Τετάρτη.

Οι θέσεις διατίθενται για αυτά τα δρομολόγια στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, με ναύλα από EUR 27,50*/ ανά επιβάτη για κράτηση 2 ατόμων στην ίδια πτήση, μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων φόρων.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, Route Manager της easyJet, δήλωσε:
"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσθήκη αυτών των τριών νέων προορισμών από την Ελλάδα, που δείχνει τη συνεχή δέσμευσή μας να κάνουμε τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους έλληνες επιβάτες από και προς την Ευρώπη.

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για μικρές & μεγάλες εκδρομές στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να το κάνουμε εύκολο και προσιτό για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να επισκεφθούν έναν από τους πολλούς φανταστικούς προορισμούς της Ελλάδα και έτσι, συμβάλλουμε και εμείς στην τοπική οικονομία. Μόνο μέσα στο 2015, προσθέσαμε 16 νέα δρομολόγια. "
Πηγή: euro2day.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...