23 Νοε 2015

Εμεινε απο....αυτοπεποίθηση στο τέλος! Α.Ο Μυκόνου - Α.Ο Σύρου 2-2 (pics-vids)

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι των Κυκλάδων.Η «Μυκονάρα»  προηγήθηκε  στο σκορ, ο Α.Ο.Σ έκανε την ανατροπή, με το παιχνίδι να καταλήγει.......
τελικά στο συμβιβασμό.
Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, Α.Ο Μυκόνου και Α.Ο Σύρου ήλθαν ισόπαλοι 2-2, για τη 5η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να  παραμένουν στις πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου

 
Α' ημίχρονο
Γρήγορα το προβάδισμα
Γκόλ 1-0
Ο αγώνας άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους  Μυκονιάτες , αφού στην πρώτη επιθετική τους δραστηριότητα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ήταν μόλις το 9΄ όταν μετά από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Αργυρόπουλου, ο Αμπαδίνης βγήκε tête-à-tête και πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Παρακολουθήστε video:
Γκόλ 1-1
Στο 36΄ ο Α.Ο. Σύρου θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σαράντακος και ο Ραμπαβίλας διεκδίκησαν την μπάλα, η οποία κατέληψε στα δίχτυα του γκολκίπερ της Μυκόνου με το σκορ να γίνεται 1-1 και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μυκόνου να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ στον τερματοφύλακα. Η φάση αυτή έχει καταγραφεί από την κάμερα μας και θα τεθεί στην διάθεση του κοινού του σάιτ μας.
Παρακολουθήστε video:
Στο 43΄, ο Ραμπαβίλας μετά κούρσα βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα μα τον Σαραντάκο να του λέει όχι. Δύο λεπτά αργότερα ο Μύρτινας θα σουτάρει από το ύψος του Πέναλτι όμως η μπάλα θα περάσει ξυστά από το δεξί δοκάρι.

B' ημίχρονο
Ο Α.Ο Σύρου μπήκε δυνατά στην επανάληψη, όπου ο Ραμπαβίλας βρέθηκε και πάλι μόνος απέναντι στον Σαραντάκο όμως στο πλασέ που επιχείρησε είδε την μπάλα θα βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Σαραντάκου.

Στο 67΄ ο Ντένιζ για τον Α.Ο. Μυκόνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Συριανός του είπε όχι.

Γκόλ 2-1
Ο Α.Ο. Μυκόνου θα πάρει ξανά το προβάδισμα στο 79΄ με τον Αμπαδίνη να κάνει συρτή πάσα και ο Μύρτινα και εκείνος με πλασέ να κάνει το 2-1.
Παρακολουθήστε video:

Γκόλ 2-2
Ο Α.Ο. Σύρου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τρία λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι έκανε το τελικό 2-2 με γκολ του Κώτση, ο οποίος πλάσαρε τον Καρατζά.
Παρακολουθήστε video:
Το παιχνίδι τελείωσε και πάλι με διαμαρτυρίες για τον ΑΟ Μυκόνου καθώς στο 94΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Α.Ο. Μυκόνου διώχνουν οι αμυντικοί του Α.Ο. Σύρου, όμως ο Ράγια θα σουτάρει και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον διαιτητή, ενώ η μπάλα ήταν στο αέρα, πριν φτάσει στο δοκάρι να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα!

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους Μουτάφη και Υφαντίδη.

Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια Χ, Μπαμπακάρ, Καρατζάς, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μύρτινας, Αμπαδίνης, Πανέτας (50΄ Ξένος), Ντένιζ (75΄Ράγια Ρ.), Κλέιντι

Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καριμάλης (1΄Γκουφάς), Μαραγκός, Παπαδάκης, Σαμπάν (66΄ Μπαλοπήτας), Ρούσσος, Κότσι, Γατζέλος, Αμπντούλ, Ραμπαβίλας, Μουλίδης
Δείτε εικόνες απο τον αγώνα
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...