27 Νοε 2015

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 3 Δεκεμβρίου

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου καθώς....... η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, σε σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

"Δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος των ναυτικών όχι μόνον δεν επιλύονται εκ μέρους των κυβερνώντων, αλλά αντίθετα θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τα νέα προαπαιτούμενα και με τις προωθούμενες νέες ρυθμίσεις και περικοπές κατ' εντολή του τρίτου μνημονίου", τονίζει σε ανακοίνωσή της συνδικαλιστική ομοσπονδία των ναυτικών.

Η ΠΝΟ προσθέτει επίσης ότι η "διάλυση του ΝΑΤ, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, ο ευτελισμός των συντάξεων, η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία με συνεχή παραβίαση των όρων εργασίας, καθώς και οι επαπειλούμενες νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και στις εφάπαξ παροχές, τόσο στους αξιωματικούς όσο και στα κατώτερα πληρώματα, δεν μπορούν και δεν θα μείνουν αναπάντητα."
Πηγή: avgi.gr
Επιμέλεια: Newsroom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...