24 Νοε 2015

Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
«Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 στον χώρο.....
“Cheese & Wine”, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 στον χώρο “Cheese & Wine”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των τοπικών τυροκομικών και οινικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη συμμετοχή της αποκλειστικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Cheese & Wine». Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής τόσο οι αγοραστές όσο και οι εκθέτες, έχουν την δυνατότητα επιλογής πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business.

Καλούνται οι παραγωγοί τυροκομικών και οινικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα: 

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα:

  • 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου - Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 
  • 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου - Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...