28 Νοε 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Πάει και ο Νοέμβρης. Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα σας καλωσορίζουμε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker.......

Ένας Νοέμβρης ο οποίος μόνο καλά γεγονότα δεν μας έχει προσφέρει αν αναλογιστεί κανείς το τι συμβαίνει στον κόσμο. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας. Όπως κάθε εβδομάδα σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα TOP – 10 από την Ελληνική αλλά και διεθνή μουσική σκηνή όπως εσείς μας τα ζητήσατε.

Είναι ένα από τα κομμάτια που το ακούμε χωρίς να μας νοιάζει το πότε δημιουργήθηκε και κάθε του remix πάντα μας κάνει να λέμε πως αυτό είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Φυσικά μιλάμε για το deeper love από την Jauz.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Jauz - Deeper Love 
2. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
3. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
4. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
5. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam)
6. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
7. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
8. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
9. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
10. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

Τείνει να γίνει παράδοση αλλά σε κάθε τραγούδι της Adele μια Ελληνική διασκευή είναι συνήθως η καλύτερη. Όχι να το παινευτούμε αλλά το έχουμε επαναλάβει άπειρες φορές πως πλέον οι Ελληνικές παραγωγές δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις ξένες. Μετά το skyfall λοιπόν ο consoul trainin βάζει την υπογραφή σε άλλη μία διασκευή της Adele και πιο συγκεκριμένα στο νέο της τραγούδι Hello. Το Hello λοιπόν, ένα κατά κόσμον μελαγχολικό κομμάτι συναντά ένα άλλο μελαγχολικό τραγούδι από την Ελληνική σκηνή και πιο συγκεκριμένα τους Vegas. Ο τίτλος αυτού εγώ το διάλεξα.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
2. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
3. Άννα Βίσση – Για σένα
4. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
5. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ 
(Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)
6. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός
7. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
8. Νίνο – Έρχεται η νύχτα
9. Μαλού - Τους Είπες Πως
10. REC – Έχω εσένα

Με νέο entry αυτή την εβδομάδα το έχω εσένα από τους REC φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Συνεχίζουμε με το non – stop DJ set μας. Είναι η πρώτη φορά που σας παρουσιάζουμε αυτόν τον μουσικό παραγωγό – DJ. Το ταξίδι μας μικρό αυτή τη φορά και μεταφερόμαστε στην Ολλανδία. Γεννημένος στο Rotterdam την πρώτη Φεβρουαρίου του 1995, είναι από τους μικρότερους ηλικιακά παραγωγούς που σας έχουμε παρουσιάσει.

Το τραγούδι του, Gecko, ήταν το catch για τον Tiesto για να του δώσει συμβόλαιο στην εταιρεία του. Την επαγγελματική του καριέρα βέβαια την είχε ξεκινήσει στην Spin Records το 2013. Η εταιρεία που δεν αφήνει κανένα ταλέντο ανεκμετάλλευτο. Από εκεί τον πήρε ο Tiesto για το δικό του label και φυσικά το τραγούδι Gecko ήταν αυτό που είχε ιδιαίτερη μνεία από τον Pete Tong στις 31 Ιανουαρίου του 2014 με τίτλο Essential New Tune.

Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε φυσικά για τον Oliver Heldens. Εμείς σας παρουσιάζουμε το τελευταίο του podcast με τίτλο Oliver Heldens – Helldeep radio episode 77. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να κάνετε click στο παρακάτω link και να ακούσετε ένα ξεσηκωτικό set.


Μετά από αυτό το ωριαίο set γεμάτο μελωδία φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.  
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών.

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά "όλα καλά" και του Γιώργου Μαζωνάκη "έχω περάσει και χειρότερα". Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να σας ευχηθούμε μια όμορφη εβδομάδα και να μας έρθει ακόμα πιο όμορφα ο Δεκέμβρης. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...