15 Νοε 2015

Πανούσης: Τηλεφωνούσαν ν' αφήσω τα «παιδιά»...

Νέα καταγγελία για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους «μπαχαλάκηδες»
«Τα έγγραφα που κατέθεσα στην εισαγγελέα έχουν υπογραφές και σφραγίδες» λέει ο πρώην υπουργός στην «Καθημερινή της Κυριακής», απαντώντας σε όσους αμφισβητούν.......
την αξιοπιστία των καταγγελιών του - «Συνταγματικά ανεπίτρεπτη» η μηνυτήρια αναφορά Παρασκευόπουλου-Τόσκα
 
Τεκτονικών διαστάσεων μετασεισμικές δονήσεις προκαλούν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, για το σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του και τις ανατριχιαστικές απειλές εις βάρος του από πρόσωπα του υπόκοσμου και της τρομοκρατίας, που διαπλέκονται με παράγοντες οι οποίοι κινούνται στις παρυφές της κυβερνητικής εξουσίας και έχουν άμεση πρόσβαση στον πυρήνα που λαμβάνει αποφάσεις και νομοθετεί τους τελευταίους μήνες.

Ο πανθομολογούμενος πανικός με τον οποίο αντέδρασε η κυβέρνηση μετά τα όσα έφερε στο φως το «ΘΕΜΑ» της περασμένης Κυριακής είναι ενδεικτικές της σοβαρότητας των καταγγελιών του κ. Πανούση.

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός, δίνοντας συνέχεια στις αποκαλύψεις του, αναφέρει σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή της Κυριακής»: «Όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα "παιδιά"»!

Η νέα καταγγελία Πανούση προδίδει τις ενοχικές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους «μπαχαλάκηδες», ενώ ο ίδιος προσθέτει: «Τα έγγραφα που κατέθεσα στην εισαγγελέα έχουν υπογραφές και σφραγίδες», απαντώντας έτσι σε όσους αμφισβητούν την αξιοπιστία των καταγγελιών του.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «συνταγματικά ανεπίτρεπτη» τη μηνυτήρια αναφορά των κυρίων Τόσκα και Παρασκευόπουλου.

Δηλώνει, δε, «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογος με τους κουκουλοφόρους» και δεν κρύβει την ανησυχία του και για την απομάκρυνση του κ. Στ. Σταυρόπουλου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...