4 Δεκ 2015

Ασύλληπτες καταγγελίες από τον Μητρόπουλο! Μαφία στο Μαξίμου - Καλεί τον ΠτΔ να τον προστατεύει - Ό,τι μου συμβεί υπεύθυνος ο Αλέξης Τσίπρας

- Ο Αλέξης Μητρόπουλος κατηγορεί το Μαξίμου για μεθόδους μαφίας και αριστερής αλητείας
- Η υπόθεση φοροδιαφυγής αφορά μία δικηγορική αμοιβή πριν 16 χρόνια που δεν έκοψε απόδειξη....
- Η υπόθεση της φοροδιαφυγής αφορά το ποσό των 427.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις φτάνει στα 940.000 ευρώ

- Οι δύο αυτές υποθέσεις οδήγησαν τον Αλέξη Μητρόπουλο εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές

- Ο ίδιος δηλώνει πως έχει ήδη ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το σχέδιο εξόντωσής του

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδηςη για ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα που αφορούν σε φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα εις βάρους του καθηγητή και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου, ο ίδιος με ανακοίνωσε εξαπολύει κεραυνούς κατά της κυβέρνησης.

Η δίωξη αφορά υπόθεση φοροδιαφυγής πριν από 16 χρόνια, την οποία καταλογίζει με μηνυτήρια αναφορά της η αρμόδια ΔΟΥ στον κ. Μητρόπουλο ο οποίος φέρεται να μην εξέδωσε απόδειξη για δικηγορική αμοιβή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μελέτησε η εισαγγελέας η φοροδιαφυγή αφορά ποσό 427.000 ευρώ. Με τις προσαυξήσεις πάντως το ποσό που φέρεται να οφείλει ο κ. Μητρόπουλος φθάνει τις 940.000 ευρώ.

Η υπόθεση απασχόλησε την δικαιοσύνη όταν δυο άλλοι δικηγόροι κατήγγειλαν τον καθηγητή πως δεν τους απέδωσε το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε επί συγκεκριμένων ενεργειών. Για το θέμα διενεργήθηκε έλεγχος που φαίνεται να κατέληξε πως το συγκεκριμένο ποσό δεν είχε δηλωθεί. Ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος πάντως έχει αμφισβητήσει την ορθότητα των καταγγελιών με στοιχεία που κατέθεσε στον ΣΔΟΕ, στα Διοικητικά Δικαστήρια αλλά και στη ΔΟΥ.

Η υπόθεση που δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε οδηγήσει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος με πολλαπλές δημόσιες παρεμβάσεις του είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ο κ. Μητρόπουλος με ανακοίνωσή του αναφέρει πως μπορεί να δικαιολογήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για υπαναχώρηση από τις ιδεολογικές αρχές και την προδοσία του ελληνικού λαού, αλλά δεν θα ανεχθεί μεθόδους μαφίας και αριστερής αλητείας.

Στην πρωτοφανή αυτή επίθεση ο κ. Μητρόπουλος ουσιαστικά κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου πως λειτουργεί ως μαφία και παροιμοιάζει τη σημερινή κυβέρνηση με τη χούντα, λέγοντας πως "θα συνεχίσω να προβάλλω τις απόψεις μου όπως έπραξα πάντα, από όταν φυλακίστηκα και βασανίστηκα στη χούντα μέχρι και σήμερα".

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως έχει ενημερώσει και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης και σπίλωσης στο οποίο σχέδιο κατηγορεί τους υπαλλύλους των Οικονομικών Υπηρεσιών και Αρχών. Κάλεσε επίσης, τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον υπουργό Καταπολέμησης της Διαφθοράς να δώσουν στη δημοσιότητα τον φορολογικό του φάκελο.

Και κατέληξε ζητώντας από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο να τον προστατεύσει, ενώ σε μία πρωτοφανη επίθεση κατά του πρωθυπουργού, δήλωσε πως "καθιστώ τον Αλέξη Τσίπρα υπεύθυνο για ό,τι σχεδιαστεί και εκτελείται εις βάρος μου".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Μητρόπουλου
Σε λίγες μέρες (16-12-2015) εκδικάζεται ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (Β’ Τμήμα) η αναίρεση του Δημοσίου και η δική μου κατά της υπ’αριθ. 3792/2015 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία είχε ακυρώσει το μεγαλύτερο τμήμα του προστίμου που μου είχε επιβάλλει η Δ’ ΔΟΥ για ποσό που είχε εισπράξει το γραφείο μου (όχι εγώ προσωπικά) στο εξωτερικό το έτος 1999, είχε επαναπατρισθεί με το άρθρο 38 του ν. 3259/2004 («νόμος Αλογοσκούφη») και είχε αποδοθεί σε τρίτους δικαιούχους εις εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.

Με το υπ’αριθ.πρωτ. Δ12.Α1115972/ΕΞ.2013/18.7.2013 έγγραφο της Διεύθυνσης Φορολογίας Εισοδήματος (τμήμα Α΄), το Υπουργείο Οικονομικών είχε αποφανθεί ότι το ποσό αφορούσε νόμιμο επαναπατρισμό κεφαλαίων εκ του εξωτερικού.

Εξάλλου, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ’αριθ. 525/23-3-2015 Γνωμοδότησή του (Β’ Τμήμα), μετά από ερώτημα της κας Κατερίνας Σαββαΐδου, πρώην Γενικής Γραμματέως της ΓΓΔΕ, είχε αποφανθεί ότι η υπόθεση έτους 1999 είχε προ πολλών ετών παραγραφεί.

Υπαναχώρηση από τις ιδεολογικές αρχές και προδοσία των οραμάτων του λαού μας δικαιολογώ στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μεθόδους «μαφίας» και αριστερής αλητείας δεν θα ανεχθώ, έστω κι αν χρειαστεί να πεθάνω.

Δηλώνω πως θα συνεχίσω να προβάλλω τις απόψεις μου και να ασκώ κριτική στην εθνοκτόνα και κοινωνιοκτόνα ασκούμενη μνημονιακή πολιτική, όπως έπραξα πάντα, από όταν φυλακίστηκα και βασανίστηκα στη χούντα μέχρι και σήμερα.

Για το σχέδιο πολιτικής μου εξόντωσης και σπίλωσής μου, στο οποίο μετέχουν υπάλληλοι Οικονομικών Υπηρεσιών και Αρχών, έχω ενημερώσει σχετικά τον Μακαριότατο Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο.

Καλώ τους κ.κ. Υπουργό Δικαιοσύνης κ.Νίκο Παρασκευόπουλο και Υπουργό Καταπολέμησης της Διαφθοράς κ.Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να δώσουν στη δημοσιότητα τον χαλκευμένο φορολογικό φάκελο σε βάρος μου.

Καλώ τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προεχόντως ως νομικό και άνθρωπο, να με προστατεύσει.

Καθιστώ τον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα υπεύθυνο για ό,τι έχει σχεδιαστεί και εκτελείται σε βάρος μου.
Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2015
ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: newsit.gr - Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...