13 Δεκ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Ένδεκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα!!! Ναι είναι αλήθεια έχουμε αρχίσει και μετράμε αντίστροφα και εμείς. Καλώς σας βρήκαμε σε εορταστικό κλίμα από το TOP – 10 Music countdown και το Mykonos Ticker...... Του Αγίου Σπυρίδωνος το αγαπημένο σας post με τα καλύτερα TOP – 10 charts είναι εδώ να σας κρατήσει την καλύτερη μουσική παρέα.

Μιας και είπαμε για μουσική παρέα δε νομίζετε πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την παρουσίαση των TOP -10 μας? Συνεχίζοντας τις διασκευές των 90s αυτή την εβδομάδα έχουμε άλλο ένα κομμάτι που έχει σημαδέψει αυτή την χρυσή περίοδο της μουσικής βιομηχανίας. Σε ένα πιο deep remix οι Felix Jaehn και Jasmine Thomson μας λένε το Ain’t nobody loves me better. 

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
2. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
3. Jauz - Deeper Love 
4. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
5. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
6. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
7. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam)
8. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)
9. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
10. Playmen – Stand by me now

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα το σύνηθες δίδυμο ξένων μουσικών παραγωγών από την Ελλάδα. Οι Playmen σε ένα μελαγχολικό dance τραγούδι που σκοπό έχει να εξάρει την υιοθεσία ζώων μας λένε stand by me now. Είναι γεγονός πως κάθε νέο entry από τους Playmen το βλέπουμε σύντομα στην κορυφή των charts μας. Κάπου εκεί έχουμε την Άννα Βίσση να μας λέει για σένα σε αυτή την πραγματικά όμορφη δυναμική μπαλάντα.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Άννα Βίσση – Για σένα
2. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
3. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
4. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός
5. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
6. REC – Έχω εσένα
7. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
8. Νίνο – Έρχεται η νύχτα
9. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες
10. STAN - Παράξενο Παιδί

Με νέα δύο entries αυτή την εβδομάδα φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Kings εδώ που μ’ άφησες και Stan παράξενο παιδί. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Το ταξίδι μας αυτή τη φορά είναι στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκεί θα ξανασυναντήσουμε μετά από αρκετό καιρό ένα Βρετανικό progressive trance group που αποτελείται από τους Jono Grant, Tony McGuinness, και Paavo Siljamäki. Πρωτοεμφανίστηκε το 2000 και τα τρία μέλη του είναι ιδιοκτήτες των labels Anjunabeats, Anjunadeep, καθώς και του εβδομαδιαίο τους radio show group therapy. Οι Grant και Siljamäki πρωτοσυναντήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Westminster.

Κοινό τους ενδιαφέρον ήταν η ηλεκτρονική μουσική. Κάπως έτσι αποφάσισαν να συνεργαστούν και να γράψουν μουσική μαζί. Ακολουθώντας την προτροπή του Siljamäki ίδρυσαν το label Anjunabeats το καλοκαίρι του 1999 όπου και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο Volume one.

Η επιτυχία άρχισε να προδιαγράφεται όταν άρχισαν κορυφαίοι DJs του χώρου όπως οι Pete Tong, Paul Oakenfold, Judge Jules, και Paul van Dyk να δίνουν την απαραίτητη προσοχή και στήριξη προς τη δουλειά τους. Κάπως έτσι ιδρύθηκαν οι Above and Beyond και έχουμε την τιμή να τους φιλοξενούμε στο post μας για άλλη μια φορά. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY και να απολαύσετε το τελευταίο τους podcast.


Μετά από αυτό το δίωρο set φτάσαμε στο τέλος μας για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός.

Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link
 
 
όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Σπύρο και την Σπυριδούλα και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα. Την τελευταία πριν τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...