3 Δεκ 2015

Πλακιωτάκης: Ο κ.Τσίπρας θα πληρώσει το λογαριασμό των ψεύτικων υποσχέσεων

Η ΝΔ ήταν και παραμένει εγγυήτρια δύναμη των μεταρρυθμίσεων, τόνισε ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος........

«Τον λογαριασμό από το εμπόριο των ψεύτικων υποσχέσεων που έδωσε ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό αυτή τη φορά θα τον πληρώσει μόνος του», δήλωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης μετά το πέρας της ομιλίας του σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ, και ενόψει της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.
«H ΝΔ ήταν και παραμένει η εγγυήτρια δύναμη προώθησης των μεταρρυθμίσεων στη χώρα» και τάσσεται «υπέρ των μειώσεων στους φόρους» τόνισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στην 1η συνάντηση των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στον χαιρετισμό του επεσήμανε τη συμβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που, όπως είπε, αποτελούν την σπονδυλική στήλη της ελληνικής οικονομίας καθώς συνεισφέρουν το μεγαλύτερο κομμάτι στον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, από την ύφεση και επεσήμανε πως τώρα πλήττονται από τους ελέγχους των κεφαλαίων που επέβαλε, όπως είπε χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Σήμερα οι δυσκολίες παραμένουν τεράστιες κυρίως για την πληρωμή των προμηθευτών. Οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν από την έλλειψη ρευστότητας και γονατίζουν ξανά από την φοροκαταιγίδα» είπε τονίζοντας πως σε ένα τέτοιο περιβάλλον η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών είναι καθοριστικής σημασίας.

Ο κ. Πλακιωτάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις λέγοντας πως αυτές βιώνουν καθημερινά την κυβερνητική καταιγίδα ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο χιλιάδες επιχειρήσεις να χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Πηγή: antenna.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...