6 Δεκ 2015

Εδραιώνεται ταγός σε μια κούρσα που γοητεύει! Νίκησε με 1-0 το Α.Σ Ανω Μερά

Ο Α.Ο. Μυκόνου είναι ο μεγάλος νικητής στο Μυκονιάτικο ντέρμπι, με πέναλτι......
που εκτέλεση πέναλτι του Αργυρίου στο 81', πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο με 17 βαθμούς, ενώ η Άνω Μερά θα παραμείνει στη Τρίτη θέση με 11 βαθμούς.

Το ματς
Ο Α.Ο. Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε πρώτος στο παιχνίδι με τον Κλέιντι να σουτάρει από τα δεξιά στο 17΄όμως ο Τζάβρας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 24’ πάλι από τα δεξιά ο Μύρτινας θα κάνει τη σέντρα, ο Μπάμπακαρ θα πιάσει τη κεφαλιά όμως θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη θα φτάσει πάλι κοντά στο γκολ με τον Μωησίδη να παίρνει τη μπάλα στο χώρου κέντρο και με ατομική προσπάθεια θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Τζάβρα όμως ο τελευταίος θα μπλοκάρει τη μπάλα πριν σουτάρει ο επιθετικός του Α.Ο. Μυκόνου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου θα ξεκινήσει πιέζοντας και στο 51 θα κάνει σουτ ο Μύρτινας όμως για μια ακόμα φορά θα μπλοκάρει ο πολύ καλός, για ένα ακόμα ματς, Τζάβρας.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αργυρόπουλος θα βγάλει με πάσα του τον Ντένιζ τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Άνω Μεράς όμως θα στείλει τη μπάλα. Η Άνω Μερά θα απειλήσει στο 72΄με σουτ του Δήμα έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαββόπουλου.

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Αργυρίου στο 81΄. Η Άνω Μερά πίεσε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χωρί όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κολυμπίρης ενώ βοηθοί οι κ.κ. Αρμακόλας και Καλογεράς
Συνθέσεις
Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Τζάβρας, Ανδρικόπουλος, Κουτσούκος (90΄ Ασημομύτης Α.), Τσελάι, Κεραμιδάς, Έγκλη, Ρράπαϊ (58΄Μπουσάι), Μπουμπούρης, Τουρέ, Γιόγιος, Δήμα Μ. (76΄Ασημόμυτης Ν.),

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Ξένος, Αργυρίου, Καρατζάς, Αργυρόπουλος, Μπαλλής, Μπαμπακάρ (74΄ Τόμπρο), Μωησίδης (58΄ Πανέτα), Μύρτινας, Κλέιντι (29΄ Κλέιντι)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...