8 Νοε 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Hello sweet November! Αυτό είναι το μήνυμα που πήραμε από τα περισσότερα site κοινωνικής δικτύωσης. Νοέμβρης λοιπόν, ο μήνας των εξόδων αλλά και ο προτελευταίος μήνας του χρόνου. Εκεί που μπαίνει το πνεύμα των Χριστουγέννων..... και οι περισσότεροι από εμάς πλημμυρίζουμε χαμόγελα. Βέβαια και μια εβδομάδα πέρασε με κακές ειδήσεις ανά τον κόσμο, με δηλώσεις περί αμφισβήτησης μερίδας καταγωγής Ελλήνων, αλλά πραγματικά δε νομίζετε πως πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά και να ακούσουμε λίγο μουσική?

Έτσι και αλλιώς μέσα από αυτό το post προσπαθούμε να σας κάνουμε να ξεχάσετε όλα αυτά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν στην καθημερινότητά μας και για λίγο να ξεφύγουμε με την μουσική.

Όσες φορές και αν πας σε ένα club σίγουρα κάποιος θα το έχει ζητήσει από τον DJ. Ίσως από τους πιο αγαπημένους παραγωγούς των DJs γιατί κάθε του τραγούδι γίνεται και επιτυχία. Calvin Harris feat Disciples και how deep is your love στο νούμερο ένα για αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
2. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
3. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix)
4. Jauz - Deeper Love 
5. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
6. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
7. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
8. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam)
9. Antonio Giacca - Going Crazy
10. Dave202 – Devotion 
Με το Devotion από τους dave202 νέο entry για αυτή την εβδομάδα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο Ελληνικό TOP – 10. Εκεί θα συναντήσουμε τον Γιώργο Παπαδόπουλο μετά το σπάστα να μας λέει να να να. Νέα επιτυχία νέο hit από έναν άνθρωπο που ξέρει να δημιουργεί επιτυχίες.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
2. Μαλού - Τους Είπες Πως
3. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ
(Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)
4. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά
5. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
6. Stan – Δεν σου ανήκω
7. Άννα Βίσση – Για σένα
8. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
9. Ginno – Φθινόπωρο μαζί σου
10. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός

Με δύο νέα entries αυτή την εβδομάδα, του Ginno με τίτλο φθινόπωρο μαζί σου και του Διονύση Σχοινά 15 έτη φωτός φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 chart μας. Στο section του non – stop mix μας είναι γεγονός ότι αυτόν τον καλλιτέχνη μας τον ζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Σας τον έχουμε ξαναπαρουσιάσει αλλά δεν παύει να είναι από τους αγαπημένους στο post. Το ταξίδι μας κοντινό, και είναι μέχρι την Αγγλία. Μία χώρα που ξέρει να γεννάει star, μία χώρα που η μουσική της παραγωγή έχει πάει σε άλλο επίπεδο. 
 
Ο σημερινός μας παραγωγός – DJ γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 30 Αυγούστου του 1963. Η μουσική του χαρακτηριστική. Electronica, acid house, trance, Goa trance, breakbeat, big beat, film score είναι μερικά από τα είδη που έχει γράψει και ασχοληθεί. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα σε ένα wine bar στο Covent garden στα τέλη του 1970 και περίπου το 1984 μεταπήδησε στο Harlem των Ηνωμένων πολιτειών. 
 
Εμφανίστηκε στο Blue Peter BBC show, και έγινε promoter όπως και ατζέντης των Beastie Boys και των RUN DMC. Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε για ποιον κύριο μιλάμε. Μα φυσικά για τον Paul Oakenfold. Στο σημερινό μας post σας προσφέρουμε το τελευταίο του podcast με τίτλο planet perfecto show 261. Εσείς απλά ακολουθήστε το παρακάτω link και πατήστε στο κουμπάκι με το PLAY.


Με αυτό το εκπληκτικό set από τον Paul Oakenfold φτάσαμε αισίως στο τέλος μας και για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.
Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τελειώνοντας μεγάλη γιορτή έρχεται την Κυριακή. Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Στράτο, την Ευστρατία, τον Άγγελο, την Αγγελική, το Ραφαήλ, το Μιχάλη, τη Μιχαέλα, το Γαβριήλ, το Σταμάτη και τη Σταματίνα. Να σας ευχηθούμε να έχετε μια όμορφη εβδομάδα χωρίς προβλήματα και άγχη. Μέχρι την επόμενη........Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...