1 Νοε 2015

Το Facebook λανσάρει μία νέα λειτουργία, την "Message Requests"

 
Το Facebook αλλάζει τα μηνύματα!! Message Requests!! Τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook!! Αντίο στον φάκελο "other" που ίσως και να αγνοούσατε την ύπαρξή του....
 
Το Facebook ετοιμάζεται να κάνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή που θα διευκολύνει κατά πολύ την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του τόσο στην εκδοχή του για web όσο και στον Messenger. Όπως ανέφερε σε πρόσφατο post του εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου, το μόνο που χρειάζεστε πλέον για να ανταλλάξετε μηνύματα με οποιονδήποτε χρήστη του Facebook, είτε ανήκει στη λίστα των φίλων σας, είτε όχι, είναι το ονοματεπώνυμό του. 
Μέχρι τώρα ίσχυε ότι τα μηνύματα που λαμβάναμε από μη-φίλους στο Facebook, συνήθως κατέληγαν στον φάκελο "other" που βρισκόταν τοποθετημένος με αχνά γράμματα στο γενικό φάκελο μηνυμάτων και οι περισσότεροι χρήστες τον αγνοούσαν ή αγνοούσαν την ύπαρξή του. 
Να τι αλλάζει στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Facebook 
Με βάση την ανακοίνωση του David Marcus, υπεύθυνου της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων του κοινωνικού δικτύου, εφεξής, εάν κάποιος προσπαθήσει να σας στείλει ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, ακόμα κι αν δεν είναι φίλος -ή φίλος κάποιου φίλου σας- θα εμφανιστεί στις ειδοποιήσεις σας ως "αίτημα μηνύματος" το οποίο θα βλέπετε και θα αποφασίζετε εσείς, εάν επιθυμείτε να απαντήσετε ή να το προσπεράσετε. 
 
Αν ο χρήστης δεν δώσει έγκριση, τότε στο μέλλον οι μελλοντικές αιτήσεις επικοινωνίας από το ίδιο άτομο, θα αγνοούνται. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...