18 Νοε 2015

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στη Ρόδο

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου....
που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στις 25 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 π.μ. στην πόλη της Ρόδου και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (Πλ. Ελευθερίας 1, Διοικητήριο), με θέματα:

ΘΕΜΑ 1
Διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών που θα αφορά τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου και των κτηριακών υποδομών του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου (ΝΟΡ).
Σε συνεργασία με το ΤΕΕ και το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων.
Εισηγητής: κ. Νικόλαος Οικονόμου, Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου Π.Ν.Α

ΘΕΜΑ 2
Προκήρυξη αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τον σχεδιασμό αστικού εξοπλισμού σε νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Πιλοτική εφαρμογή στα νησιά Ρόδο, Κω, Λέρο, Σαντορίνη, Σίφνο, Αμοργό και Μήλο.
Εισηγητής: κ. Νικόλαος Οικονόμου, Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου Π.Ν.Α

ΘΕΜΑ 3
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιά και Αιγαίου για το έργο Διασύνδεση αξονικού τομογράφου Κω με δίκτυο της ΔΕΗ", προϋπολογισμού 40.000,00 €.
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Χαλκιδιός, Έπαρχος Κω

ΘΕΜΑ 4
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Αγαθονησίου για το έργο "Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου", προϋπολογισμού 217.499,00 €.
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ 5
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο «Διαμόρφωση – Ασφαλτόστρωση οδού προς νέο δημοτικό σχολείο Παστίδας στην Δ.Ε. Πεταλούδων, προϋπολογισμού 69.000 ευρώ.
Εισηγητής: κ. Χρήστος Μπάρδος, Περιφερειακός Σύμβουλος

ΘΕΜΑ 6
Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο "Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτησης και διατροφής" ως προς τη διάρκεια.
Εισηγητής: κ. Ζωγραφίδης Ηλίας, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας

ΘΕΜΑ 7
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και της Ιεράς Μητρόπολης Σύμης-Χάλκης και Καστελλορίζου για το έργο «Επισκευή και συντήρηση κωδωνοστασίου της Ιεράς Μονής Πανορμίτη Σύμης»
Εισηγητής: κ. Στέργος Στάγκας, Ειδικός Συνεργάτης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ 8
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο «Συντήρηση αγροτοδασικού οδικού δικτύου περιοχής Ν. Δωδεκανήσου»
Εισηγητής: κ. Ζαννετίδης Φιλήμων, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τομέα – Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ 9
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ΚΕΚΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.
Εισηγητής: κ. Τσοπανάκης Δημήτρης, Περιφερειακός Σύμβουλος

ΘΕΜΑ 10
Επικαιροποίηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του άρθρου 5 της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΟΩΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΩΝ ΝΕΡΟΥ».
Εισηγήτρια: κα. Αδαμαντία Συμεοπούλου, Προϊστάμενη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 11
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Λειψών για το έργο "Εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος παραγωγής πόσιμου νερού", προϋπολογισμού 25.520,00 €
Εισηγητής: κ. Ιωάννης Θεμέλαρος, Έπαρχος Καλύμνου

ΘΕΜΑ 12
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Λειψών για το έργο «Χλοοτάπητας Γηπέδου Λειψών», προϋπολογισμού 215.000,00 €
Εισηγητής : κ. Ιωάννης Θεμέλαρος, Έπαρχος Καλύμνου

ΘΕΜΑ 13
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο "Επεμβάσεις στο κτίριο και στον αύλειο χώρο του συγκροτήματος του τέως 4ου ΓΕΛ για τη μεταστέγαση του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ρόδου", προϋπολογισμού 73.000,00 €.
Εισηγητής: κ. Άγγελος Ανανίας, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης

ΘΕΜΑ 14
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο "Συντήρηση Κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Θεολόγου", προϋπολογισμού 55.500,00 €.
Εισηγητής: κ. Άγγελος Ανανίας, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης

ΘΕΜΑ 15
Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Κυκλάδων έτους 2015
Εισηγητής: κ. Λούβαρης Αντώνης, Προϊστάμενος Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού 7η Τροποποίηση Προϋπολογισμού & Τεχνικού Προγράμματος Δωδεκανήσου 2015
Εισηγητής: κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος Δ/νσης Διοικητικών & Οικονομικών Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 16
Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για το έργο "Αποκατάσταση όψεων κτιρίου Ταχυδρομείου Ρόδου" ως προς τη διάρκεια.
Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος Δ/νσης Διοικητικών & Οικονομικών Δωδεκανήσου κ.

ΘΕΜΑ 17
Τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σύσταση μιας (1) προσωποπαγούς θέσης για την κατάταξη προσωπικού σε θέση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, κατ’ εφαρμογή δικαστικής απόφασης.
Εισηγήτρια: κα. Φωτεινή Μεγαλούδη, Προϊστάμενη της Δ/νσης Διοίκησης Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 18
Επικύρωση πρακτικών 10ης/27-10-2015 και 11ης/11-11-2015 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...